Hogyan mondjam el neki hogy szeretem? Van egy szép làny as osztàlyomban és el akarom mondani neki hogy szeretem. Nem akarok én odamenni hozza és elmondani, mert ha õ nem szeret, lehet el fogja mondani a baràtnõinek hogy mitörtént*
*(fojtatàs) és õ elterjesztik és ha megtudjak a köcs*g osztàlytàrsaim, akkor egész életemben ezzel piszkàlnànak.
De ha õ jönne oda hozzàm és mondanà el akkor én is elmondanàm.
(Szoktunk viber-en beszélgetni)
A helyesírást inkább nem kommentálom, bár már másodikban jobban fogalmaztam....
Hívd el randozni, ne azzal kezd, hogy szereted (Ami mellesleg nem is valódi, csak most úgy érzed)
Én is azt mondanám, hogy inkább a tanuláson járna az eszed, mert a nyelvtan és a fogalmazás nagyon gyengén megy. Ezt lehet, hogy ő is nevetségesnek tartaná.
Amúgy meg fokozatosan. Ha odamész hozzá, és beszélgetést kezdeményezel vele, hogyan reagál? Nem mások előtt, hanem négyszemközt. Ha unott fejet vág, stb, faképnél hagy, akkor nyilván nem hívom el randizni, és nem is mondom el, hogy tetszik, hanem lemondok róla. Ha szívesen beszélget veled, akkor esélyes. Akkor mondhatod hogy jó veled beszélgetni, és szívesen találkoznál vele suli után. Ezzel mondasz is valamit, meg nem is. És ha azt mondja, hogy oké, akkor már csak egyeztetni kell. Ha meg nem akarja, akkor nem téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!