Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ha nem fogysz le 65-70 kra, vagy nem edzel 20 évig akkor egyedül maradsz?
Edzek is! De hízékony vagyok! Nagyon durván! Viszont, sikeres, értekes pasit, csak vékonyan kaphat egy Nő
"Vagy ott a elhízott Aldi pénztáros Marika aki tiszta igénytelen? "
Igen. Pont olyan nőben, mint te férfiben.
Fél év alatt fogytam 10 kg-ot.
Kicsit változtattam az étkezésemen és megint elkezdtem mozogni.
Miért kellen 65 kilósnak lenni férfiként? Nyilván ha 170 cm vagy akkor oké, de azért 180+ felett eléggé durván vékony lennél. Én 180 centimmel vagyok 75kg és így is elég vékonynak nézek ki.
Az hogy valaki ne legyen dagadék nem egy nagy dolog. Nem kell halálra zabálnod magad minden alkalommal és minimális mozgás szükséges. Oké, ahhoz hogy valóban jól nézz ki (látványosan) persze keményen kell edzeni. De a kettőt ne keverjük már össze. Normális életmóddal nem lesz az ember kövér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!