Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk általában évekig egyedül szoktak lenni két kapcsolat között?
Vagy csak én lennék ennyire béna?
Annyira sok hülye csaj van, pl találkozunk többször is aztán meg egy idő után eltűnik és nem ír vissza. Legalább csak lezárná valamival az ismerkedést, de semmi.
Meg a másik amikor annyira el van szállva magától egy csaj hogy csak egy sima kérdésre sem válaszol mert azt hiszi hogy fel akarom szedni. Pedig csak barátilag akartam volna kérdezni. Nekem ilyenkor mindig az jut az eszembe hogy nagyon beképzelt hogy egyből azt feltételezi hogy akar tőle valamit az ember.
Remélem hogy azok a lányok akik így vislekedtek valaha egy fiúval vissza fogják kapni egyszer.
Tehát a legtöbb fiúnak szintén nehéz párt találni?
Vagy az az általános ha egy srácnak tini kora óta vannak folyamatosan kapcsolatai?
A batyam max. 2-3 honapot volt ket kapcsolat kozott egyedul. Mondjuk hozza kell tenni, hogy Europa bajnok extremsportolo :)
38F incel
9-es
A környezetemben es az én szakitasaim után sem volt rá példa, hogy egyből lett volna mas. Ezt csak fiúknál láttam, mert többségük borzasztó kapcsolatfuggo, nem foglalkoznak a lelki világukkal, nincs onismeretuk, mennek a frkuk után, a lányok/nők meg hosszú hónapokig vagy évekig siratnak egy adott kapcsolatot.
9
Te hülye vagy :D
Még hogy a férfiakat viseli meg jobban a szakítás... Jó poén.
17: te vagy a hülye. Azt hiszitek nők, hogy csak nektek van egyáltalán lelketek, a férfi az csak egy gép. Holott nagyobb arányban vagytok ti ilyenek. Az, hogy minket hisztek ilyennek, puszta kivetítés.
Nyilván nem minden nő ilyen. De nagyon sok közületek. Ha tetszik, ha nem. Jellemzően te is azért gondolod a férfiakat ilyennek, mert ilyen nőies férfiakkal sodort össze eddig az élet. Vagyis olyanokat vonzottál be. Na vajon miért?
19
Vergődhetsz, de akkor sem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!