Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk általában évekig egyedül szoktak lenni két kapcsolat között?
Vagy csak én lennék ennyire béna?
Annyira sok hülye csaj van, pl találkozunk többször is aztán meg egy idő után eltűnik és nem ír vissza. Legalább csak lezárná valamival az ismerkedést, de semmi.
Meg a másik amikor annyira el van szállva magától egy csaj hogy csak egy sima kérdésre sem válaszol mert azt hiszi hogy fel akarom szedni. Pedig csak barátilag akartam volna kérdezni. Nekem ilyenkor mindig az jut az eszembe hogy nagyon beképzelt hogy egyből azt feltételezi hogy akar tőle valamit az ember.
Remélem hogy azok a lányok akik így vislekedtek valaha egy fiúval vissza fogják kapni egyszer.
Tehát a legtöbb fiúnak szintén nehéz párt találni?
Vagy az az általános ha egy srácnak tini kora óta vannak folyamatosan kapcsolatai?
Na ja.
Csak sokszor ugyanaz a férfi. Más nővel.
Na ja.
Vagy ugyanaz a nő. Más férfival.
Ilyeneket én is tudok mondani... A szép osztálytársnőim 6-7 fiút fogyasztottak el középiskola alatt, nálam meg egy sem próbálkozott be. Aztán később, amikor jobban odafigyeltem a külsőmre, és edzettem, akkor hirtelen jó sok jelentkező lett. Milyen érdekes... Mintha csak arról szólna a dolog, hogy a szép és igényes EMBEREKNEK könnyű, a csúnyáknak meg nehéz. Nemtől függetlenül.
6
Oké, akkor a férfiaknál a jóképűség mutatja az erőt és a rátermettséget. Evolúciós dolog.
Igen, ez mondhatjuk teljesen általános. Én is 2 kapcsolat között 1-2 évig egyedül vagyok. Lepontozhattok nyugodtan, de egy férfit többnyire mélyebben érint a szakítás, jobban megviseli. Nőknél 10-ből 9x az egyik kapcs. vége után rögtön jön az új, 1-2 hónap max. És sosincsenek egyedül. Férfiaknál ez nincs így, aki nagy csajozógép, annak is eltelik több idő a következő komoly kapcsolatáig. Mondjam azt, hogy a nők többségének (már tisztelet a kivételnek) kb mindegy, csak ne legyen egyedül. Ehhez képest egy férfi jobban átgondolja a dolgokat, fejleszt magán, igyekszik jobb ember lenni. A nők meg csak sodródnak. Lélektelenebbek, mint a férfiak, akkor is simán összejönnek valakivel, ha amúgy nem tartják annyira jó party-nak. Egy férfi ellenben ritkán jön csak össze tartósan olyan nőve, akit tényleg nem gondol abszolúte neki valónak.
Meg persze a nőknél az is játszik, hogy a szingli férfi általában ritkán kell nekik, mert "biztos baj van vele, ha másnak se kell" (holott nem lát bele, nem tudja, hogy csak épp egy ilyen átmeneti időszaka van a férfinak, csak a nőkre jellemző hülye módon beleképzel minden ostobaságot), na ezért is vannak a férfiak hosszabb ideig egyedül. De ahogy írtam, nyugodtan pontozzatok le, de aki nyitott szemmel jár-kel a világban és átment már pár kapcsolaton (hozzám hasonlóan) az tudja, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!