Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ilyeneket ír magáról az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyeneket ír magáról az miket mond a nőknek hogy nem küldik el?

Figyelt kérdés
Szexért nem fizettem soha és nem is fogok! Elegánsabból a pénzből egy kellemes vacsorára meghívni egy lányt. Még hogyha nem is lesz szex, akkor is!
2022. szept. 22. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy hogy néz ki.
2022. szept. 23. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
7es amit írsz az nekem már olyan mértékű túlkombinálás amit max a Nők lapjában látni, konkrétan rosszabb mint a fő kérdésben elhangzott mondat. Viszont a jó hír az, hogy nem kell adnod a véleményemre.
2022. szept. 23. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Jajj, előre védekezik a rágalmak ellen :) Eddig csupa olyanokkal találkozott, akik azt hitték, szexért hívja meg őket? Vagy ezt hallotta, olvasta valahol, hogy a nők ettől félnek?
2022. szept. 23. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:

"Vagy ezt hallotta, olvasta valahol, hogy a nők ettől félnek?"

Egyrészt ezzel van tele az összes nőknek szóló média, ha a kislányok maguktól nem jöttek volna rá meg az anyjuk se világosította fel őket, akkor majd a Nők Lapjás újságírónő megmondja nekik a tutit.

Másrészt annyira mélyen bele van már ivódva a köztudatba, hogy közvetetten emberéleteket követel, mert a létbizonytalanságban élő lány nem fogad el segítséget, hiszen "semmi sincs ingyen, valamit biztosan vársz cserébe" ez a mottójuk.

Eközben pedig a kis pszichopata aranyásókat, mint Amber Heard semmi sem gátolja vagy akadályozza benne, hogy minél több férfit ki tudjanak használni. Ők kifejezetten élvezik, ha valaki előbb-utóbb várna érte cserébe valamit és nem fukarkodnak a sértésekkel.

Mikor ingyen taxit játszol és az ötödik alkalommal közlöd, hogy ki kéne fizetni a benzint (csak a benzint, kocsikopásról, időről és egyebekről szó se volt), akkor már jön a rádförmedés, hogy te is olyan vagy, mint a többi pasi, ha szexelt volna veled, akkor tuti nem kérnéd el a benzin árát, de hát ő nem olyan lány. Aztán mindenkinek úgy tálalja meg pletykálja el, hogy te mennyire egy alamuszi féreg vagy, esetleg egyenesen úgy fordítva, hogy ő amúgy össze is jött volna veled (valamikor a nyolcadik ingyen fuvarnál), de milyen jó, hogy nem tette, mert kivillantottad a fogad fehérjét.

Ha van benne egy kis teátrális hajlam, akkor egyenesen mesét is költ hozzá, hogy "Hallod, egyenesen féltem az embertől, akármikor ilyen erdős részen mentünk keresztül azt hittem rámjön a pánik, hogy a végén még bevisz és megerőszakol és semmit sem tehetek ellene (de azért még sokadszorra is beültem mellé, sőt, én írtam rá a srácra, hogy légyszi, megoldható-e).

2022. szept. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!