Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes incelek miért hiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes incelek miért hiszik azt,hogy alanyi jogon jár nekik barátnő?

Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 16:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%

Kis pancser gyerek, osztalytarsam volt. Mondom neki itt vagy 25 kb azt szűz, mi van veled. Mondom neki ott van az a nő, próbáld meg, szedd fel. Azt mondja nem meri. Mondom ok. Ott van egy másik, egyedül áll, várja a buszt, menj oda. Azt mondja inkább tinderen. Elkapott az ideg odamentem a nőhöz helyette, majd pár nap múlva már nála aludtam. Ezért nincs nőjük, gyengék. Persze tinderen meg 5 likeja volt, gyenge duma, azóta is szűz

24f Testépítő bajnok 8x

2022. szept. 22. 18:46
 12/30 anonim ***** válasza:
11%
Mert a femcelek is ezt hiszik.
2022. szept. 22. 21:16
 13/30 anonim ***** válasza:
12%

#9: "A férfiak (minden férfi) abban nőnek fel, hogy a nők alacsonyabb rendűek. Így is gondolnak rájuk, maximum nem tudatos szinten, hiszen ez annyira természetes, mint hogy az ég kék, a zöld fű."

Mesélj még!

Üdvözlettel: Yolanda úrnő

2022. szept. 22. 23:23
 14/30 anonim ***** válasza:
1%

#10: "de rengeteg alacsony előnytelen kinézetű férfi is van kapcsolatban, vagy házas. Azokkal akkor kik vannak, ha a nők kollektíven ilyen elvárásokkal élnek?"

1. Olyan férfiak, akik anyagilag magasabb szinten állnak, mert millió közel keresnek. Ébresztő, ez a 21. század, ahol Mark Zuckerbergről meg Bill Gatesről is csak azért mondod meg, hogy mennyi pénzük van, mert ismert személyek. Amúgy elmennél mellettük az utcán vagy a boltban, mert az egyik lehetne egy mamahoteles irodai aktatologató a másik meg egy elvált történelemtanár tele adóssággal.

2. Olyan férfiak, akik 14 évesen jöttek össze az első szerelmükkel, mindkettőnek a másik volt az első, esetleg mindketten vidékről költöztek fel a nagyvárosba már stabil párkapcsolatban és akkoriban még a nőre nem hatott a média, mert esetleg egy elszigetelt kisközség lakói voltak mindketten.

3. Olyan férfiak, akikről csak hiszed azt, hogy párok, lehet, hogy a csaj meg fogja írni neki Messenger üzenetben, hogy "Figyelj, gondolkoztam... amikor az úton sétálva fogtad a kezem... olyan furi volt. Nekem ez még túl gyors. Ne haragudj, de ez nem fog menni kettőnk között (letilva) (majd 2 hét múlva összefekszik egy buliban egy jó pasival)"

4. Olyan férfiak, akik egy touchy feely csaj barátzónájában vannak vagy kollégák és te azt látod, hogy milyen vidáman iszogatják a La Fiesta bort a rakparton ülve meg borulnak egymás vállára, érintik meg egymást, csak azt nem, hogy a srácnak belülről sorvad a lelke, mert a lány már többször elég erélyesen megálljt parancsolt még spiccesen, ittasan és szerelmi bánatosan is, amikor a belsőcombjától felfelé vagy a köldökétől lefelé vándorolt a srác keze, vagy mikor az arcrapuszi a szája sarkát érintette volna. Aztán a srác lehet, hogy nem is mert már ráírni se a lányra, megtette a lány, hogy

"Szia, remélem nem sértődtél meg, de én tényleg csak barátként tekintek rád, nem akartam elrontani a kapcsolatot. Holnapután este tekerünk egyet?"

vagy

"Jövőhéten megyek fel megint Pestre, jó lenne ott aludni nálad meg megint filmezni egyet, csak már előre félek, hogy megint nyulkálni fogsz, úgysem bírod megállni, nekem meg ez így kényelmetlen."

5. Végül olyanok, akik talán nemi életet nem is élnek soha, de a közös társaságukban annyian össze akarták boronálni őket, hogy a befolyásolható lány végül belement a dologba vagy épp a saját anyja promózta a srácot, hogy "Kislányom, ne kövesd el azt a hibát, mint én apáddal meg a nővéred azzal a féreggel, aki a gyerektartást se fizeti, a nagyi se szerelemből ment férjhez és milyen jól megvannak a papával, tudod kislányom a fellángolás hamar elmúlik de a Béla az egy megbízható, stabil srác. Nem gazdag, de oda van érted, halálosan szerelmes beléd, nem fog lecserélni és megcsalni.

Inkább az a kérdés, hogy miért élsz abban az illúzióban, hogy ezek a párok álompárok lennének?

Éppen ezekből van a sok válás meg a sok válóper, mert a férfi is bosszúszomjas, mert akkor döbben rá, hogy sosem őt szerették, hanem amit adtak a nőnek és a nő is le akarja verni az elvesztegetett éveket a férfin, haszonnal akar kijönni belőle. Meg ezekből van a sok félrelépés meg a társkeresőn a házas, aki a vagyonmegosztás miatt nem válik el, de már régóta nincs közöttük semmi.

2022. szept. 22. 23:44
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
#14 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Nyilván mindenre van kifogás. Nyilván. De tudod mit? Ha neked hazugságokkal könnyebb elfogadni, hogy a hiba benned van, akkor tedd azt. De a tények ettől nem változnak. Persze, sok boldogtalan ember van, de nem vitathatod hogy pedig de, nekik is sikerül. És de, vannak akik boldog kapcsolatban vannak. Csak azért, mert neked ilyen keserű az élet, más még lehet boldog.
2022. szept. 23. 06:11
 16/30 anonim ***** válasza:
1%
Bele kéne foglalni az alaptörvénybe a szexuális alapjogokat.
2022. szept. 23. 13:41
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

#15: "Ha neked hazugságokkal könnyebb elfogadni, hogy a hiba benned van, akkor tedd azt."

Igen, bennem van. Mégpedig olyan értelemben, mint a Down-kórosban vagy az alacsonynak születettben vagy aki meghal 8 évesen leukémiában.

Az evolúció kódolta így, az élet és a kor pedig hozta magával a globalizációt és azt, hogy mindenkitől van jobb, szebb, vonzóbb, a nők a bőség zavarában vannak.

Nekem annyi "megváltoztatható" hibám van mindössze, hogy dönthetnék úgy, hogy akaratom ellenére belemegyek egy gyerekvállalásba.

Szedhetnék életem végéig olyan pszichiátriai gyógyszereket, amik lényegében azt okozzák, mintha 0-24-ben nagyon enyhe mértékben be lennék ekizve és ettől pozitívan látnám minden esetben az életet, mint a lángoló házas kutyás mém.

"Meggyógyítanám" vele a melankonikus alapszemélyiségemet. :)

Esetleg sodródhatnék az árral és legközelebb, amikor a sarki talponállóban haverkodni akar a cigó, hogy "Gyere velünk, báttya, igyál te is egyet." akkor átváltoznék ilyen Jim Carrey-s Igenemberré és talán még a foghiányos többgyerekes cigánylány is összejönne, akinek az ura sitten van. Igaz, valószínűleg a stand-upos nagydumás személyiségem hiányát azzal kellene kompenzálnom, hogy veszek neki cigit meg vodkát, de még így is olcsóbb lenne, mint a rosszlányok és ő többször is velem lenne.

Mondd nyugodtan a lehetséges alternatívákat, ha kihagytam valamit.

Mit tudnék még változtatni, ami nem az alapszemélyiségem része?

2022. szept. 23. 13:47
 18/30 anonim ***** válasza:
5%
dikh, a beégésre nem jött válasz :D
2022. szept. 23. 20:04
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
#16 miért, jelenleg csorbítva érzed a jogaidat? Tilos ránézned, kezdeményezned bárkinél? Ja hogy nem fogadják, van ez így, mivel nem tárgyak vagy jószágok vagyunk, hogy aki ránk mutat azé leszünk. Hát ez tényleg nem fog bekövetkezni. Azt kapod meg akinek kellesz. Ha senkinek, így jártál 🤷
2022. szept. 23. 20:09
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
#16 hívj prostit. Problem solved.
2022. szept. 23. 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!