Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges hogy társkeresőn kevés a lányoknak a nettó 400 ezer fizu,élőben meg a csóróbb melósoknak is van nője pedig régi Opel kocsival járnak?
Azért társKERESŐK, ezek a nők.
P.S. nekem is kevés, de én tudom magamról, hogy inkabb vagyok egyedül, mint valakivel, aki még annyit sem keres, mint én
Az mindegy mi a papíron a tényleges minimálbér! 600 ezer alatt kuka az összes bérrel rendelkező férfi.
L
Hát nem tudom...
Társkeresőkről is volt már kétszer barátnőm, 100 alatt kerestem (2010 és 2013), most 190-et keresek, és most is van barátnőm (élő ismerkedésből).
Ebből azt tudom leszűrni, hogy a probléma nem a fizetéseddel van.
Hányszor kell még elmondani, hogy a társkeresőn a társadalom selejtje fordul meg mindkét nemből, ezért nem találnak egymásra és ezért van egyre több regisztrált, de inaktív tagja mindegyiknek, a lényeg, hogy ketyegjen az előfizetés.
Aki reális igényszinttel rendelkezik MINDKÉT NEMBŐL, az élőben talál magának párt.
Internetes társkeresésre az szorul, aki nagyon speciális (Down kóros keres másik Down kórost, aszexuális másik aszexuálist, piréz származású mozambikus gluténérzékeny vegán keres másik piréz származású mozambikus gluténérzékeny vegánt.
Illetve amiket még tapasztalsz.
Dohánybolti eladó lány keres minimum 400 nettót kereső pasit, akinek babát szülhet. Előny a saját lakás és kocsi.
5 nyelven beszélő agysebész szépségkirálynő keres olyan pasit, aki legalább eléri az ő szintjét.
Szilikonmaca keres szponzort, aki biztosítja a hátteret a jövőbeli insta fotókhoz.
Prostituált próbálkozik be ott is, hogy bővítse a kuncsaftkörét (fun fact: azok közül is a legalja, aki mellett garantáltan rossz tapasztalatod lesz, hiszen aki minőség, az le se tudja vakarni a kuncsaftokat és ha árat emel meg napi 2 vendéget fogad és megszűri őket is 2 hétre előre kell bejelentkezni hozzá időpontra, tehát olyanok, akik kifejezetten tapasztalatlan szüzikékre vadásznak, akiknek nincs nagyon összehasonlítási alapjuk)
Oportunitista lány, aki a férfi típusától függően dönti el, hogy éppen mit akar tőle. A Pumped Gabo külsejűvel csak szexkapcsit, mert sokat dolgozik és nem ér rá. A fiatal sráccal ismerkedni, nem ígér semmi komolyat, mert sokat csalódott. Az őszeshajú öltönyös úriemberrel pedig támogatói, sugar kapcsolatot, mert ő céltudatos egyetemista lány és amúgy szimpatikus neki az úriember és hosszútávon bármi alakulhat, csak most szüksége van az anyagi segítségre.
És a legszebb, mikor mindhárom személy nevében te chatelsz vele és hogy a nagy móka közepette ne keverd össze a szerepeket és nehogy véletlenül az öltönyös profiljából írj szándékos helyesírási hibákkal vagy fiatal srác nevében írj rá éjjel 3-kor, hogy épp San Franciscoban vagy üzleti úton.
#4: "De erre mi dig az a felelet, hogy ha egy szegény lány kaphat gazdag kigyúrt pasik, akkor ők se adják le az igényüket a plázacicákból."
Nem. Erre az a felelet, hogy vigaszdíjak nem szeretnénk lenni, akivel azért van a szegény lány, mert a gazdag pasi megcsalná őt vagy elnyomná. Azaz burkoltan magában hordozza, hogy egy ilyen férfi ha kedves úriember lenne vele, akkor abban a pillanatban elhagyná érte őt. Majd ha erre rávilágítasz, akkor kajánul közli, hogy "Persze, mert ha veled szóbaállna egy instamodell ugyanúgy elhagynál érte engem."
Na ezért nem teperünk az ilyen egyszerű szegény lánykákért, mert csak pótlékok lennénk nekik. Már eleve ideiglenesnek indulna a kapcsolat. Cserébe lehet benne jó sok pénzköltés (hogy szegények is maradjunk) és ritkás szexuális élet (hogy ne vesse a szemünkre, hogy csak a szex miatt vagyunk vele).
De persze mi fordítva már az elején se szólhatunk egy szót se, mert jön a hiszti.
Kész főnyeremény egy ilyen nő.
#6: "Mondjuk érdekes de én még soha nem találkoztam olyan nővel aki kijelentette volna (élőben), hogy neki X fizetés az elvárása a férfi felé. Általában az emberek kölcsönös szimpátia és szerelem miatt összejönnek egymással és nem nagyon számít a másik fél anyagi helyzete."
Ez olyan, mintha azon tűnődnél, hogy interneten miért több a rasszista, gyűlölködő, halálbüntetést követelő, homofób meg egyéb ember, mint élőben.
Azért, mert ezt hozta a polkorrektség.
Régen újsághirdetést adtak fel a nők, hogy mennyi a hozomány meg milyen vagyonra, egzisztenciára számítanak az úriember részéről.
Ha betiltunk dolgokat és egyre több tabutémát hozunk létre, azzal csak a szőnyeg alá söpörjük a problémát.
Attól, hogy élőben nem szerencsés ilyeneket kimondani, attól még ugyanúgy fog vélekedni róla az egyén, csak nem mondja ki, hogy ne szólják őt meg érte, ne skatulyázzák be, hogy a "Béla rasszista a Gizi meg aranyásó"
A Facebookon macerás kamu regisztrációt csinálni és ismerősökkel, tartalommal feltölteni, itt viszont névtelenül, arctalanul ki lehet adni a gőzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!