Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igazságtalan az élet?
Figyelt kérdés
Ha van egy teljesen korrekt. Értelmes, jófej,kedves fickó de van egy kis hasa, akkor már mindenki elutasítja! Komolyan örök magányra van ítélve az olyan férfi aki genetikai adottságai miatt nem tud vékony lenni 32 évesen? A kritériumok amiket a ferfiakkal szemben állítottak az kegyetlen! Mindegy hogy valaki 15,25,35,45 stb éves és a szervezete nem képes már rà, akkor is úgy kell kinéznie mint egy tini fiúnak, de abból is a tényleg jobb képességűeknek. És ezt ezvárjàk a hétköznapi 40 éves melós Jóskától is. Vagy B, a lehető legrosszabb - tényleg 140 kilós Írénkét ajánlják nekik miközben Jóska 180 cm és 100 kg , szóval nem annyira durván dagadt mint amit ajánlanak számára.2022. szept. 19. 09:48
11/27 A kérdező kommentje:
8
Az a kis k. Feljelentett! De azt már leírtam egy másik kérdésem alatt!
2022. szept. 19. 10:20
12/27 anonim válasza:
A titkos szó a kompenzálás . Te bele twmwtkeztel ebbe , de a gond a belulrol ered.
13/27 anonim válasza:
Így jártál.
Nekem sem jön össze semmi a nekem tetsző nőknél, pedig én sportos alkat vagyok és adok a külsőmre.
Az lenne igazságtalan, ha neked lenne csinos nőd dagadt testtel.
14/27 anonim válasza:
😳😳😳
Mert szerinted a 140kg.os Irenke, nem genetikailag kövér?
Ilyet én is tudok mondani: (igaz 140kg. Nem vagyok) "genetikailag vagyok kövér"
Akkor összejössz velem?
🤦♀️
15/27 anonim válasza:
11
Zaklatzad, és feljelentett??? Micsoda szemet...
16/27 anonim válasza:
Az exem egy atlagos srac volt, nem az akiert sorban allnak q npk, felesleges is van rajta, nem erdekelt mennyit keres, van e lakasa, kocsija stb (kocsija lett azota az teny,de leszartam volna,ha nem) megis jol atk.urt. ennyit errol.
18/27 anonim válasza:
A mertektelen zabalas meglete azt mutatja, hogy szamodra nincsenek hatarok. Onuralmad nincs, ha ott a kaja elotted, akkor felzabalod, majd tulekedsz a repetaert. Aztan csodalkozol, hogy egy ilyen jellemrajz utan senki sem akar teged. A 21. szazadban egy eletre szolo hatrany, ha elhizol. Munkakeresesnel is. Vagy valtoztatsz rajta, vagy nem. A kovetkezmenyeket viszont viselni fogod.
19/27 anonim válasza:
Fogd fel... Nem kellesz a nőknek mert zsírdisznó vagy, bunkó, hímsoviniszta! A fejedben kéne rendet tenni és nem itt síránkozni minden áldott nap. Unalmas vagy Shrek.
20/27 anonim válasza:
Bocs, de mi az, hogy "nem tud vékony lenni"? :D Szerintem agyban kell keresni a hibát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!