Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan igazságtalan az élet, hogy akiknek én tetszem, ők nekem nem, akik meg nekem tetszenek, nekik meg én nem tetszem?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 16:44
2/11 anonim válasza:
Ez altalaban a hibas onertekelesre vezetheto vissza. Ebbol kovetkezik, hogy nem alomkepet kergetsz.
3/11 Lazy Lover válasza:
Ezért kell kompromisszumot kötni
4/11 anonim válasza:
Nem tom', sírjál! Én még soha nem tetszettem senkinek, mégse rinyálok a GYK-n.
5/11 anonim válasza:
Mert mindig jobbat akarsz a saját szintednél.
6/11 anonim válasza:
Ez van. Fogadd el. Sok embernél van így. Nálam is. Maradok egyedül inkább.
7/11 anonim válasza:
Mert mindenki feljebb szintezi be önmagát, azért van ez.
8/11 anonim válasza:
Az emberek olyanok, mint a mágnesek, csak ellentétes működéssel.
9/11 anonim válasza:
Ez nem igazságtalanság.
A kölcsönösség nem "jár".
A kölcsönösség nagyon nagy szerencse.
10/11 anonim válasza:
Csak az utolsó mondja jól a 9es hozzászóló.Nincs olyan hogy rosszul szintezed magad meg hasonlóak ,hallgass a szívedre mindíg ,add önmagad ,ne légy hazug önmagadhoz és a másikhoz, ha valakinek szimpatikus vagy az viszonozni fogja az érzéseid gondolataid és gesztusaidat,mindegy hogy hogyan néz ki ,lehet ő sokkal szebb is mint te külsőre de nem ez a lényeg,az hogy ő is el tudja fogadni önmagát és beismerni magának hogy mire vágyik igazán.Rengeteg külsőre szép lány van aki egyszerűen rossz az önértékelése és nem tudják hogy mi az amit keresnek ,ez főleg azért van mert hamis visszajelzéseket kapnak,amik többségében semmitmondó dolgok mert már milliószor halották,az egy dolog hogy ezt elhiszi önmagáról vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!