Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire igazságtalan az élet hogy valakik tiniként tudnak párt találni, van aki meg lassan 30 évesen sem volt kapcsolatban?
Azért az életet "hiábáztatom", meg ha az ember későn érő testet kap akkor lehetetlen tiniként sikeres lenni fiúként. Meg nem kaptam nyitott, megnyerő, vonzó személyiséget.
Akinek tiniként volt kapcsolata szerintem el sem tudja képzelni hogy milyen szerencsés.
Ahj istenem ... fárasztó mindennap ezt feldolgozni.
"nem kaptam nyitott, megnyerő, vonzó személyiséget." lol ... azon pont hogy változtatni lehet önfejlesztéssel.
Meg mi az hogy későn érő test? huszonévesen hullottak ki a tejfogaid?
Meg úgy en bloc mi értelme ennek a kérdésnek? Kapni akarsz egy választ hogy "hát igen igazságtalan ezért és ezért" ... semmit nem változtat azon ha most az önsajnáltatásodhoz kapsz hozzászólásokat
És az miért van, hogy valaki az iparmágnás gyerekének születik és dolgoznia sem kell soha, míg más az afrikai/indiai faluba ahol rádióaktív szemetet bontanak átszámolva napi 50 centért és valószínűleg nem éri meg a 30 évet sem?
Az élet szar. Próbáljuk feltölteni idétlen ideológiákkal, elterelni a figyelmünket mindenféle haszontalanságokkal, de attól még szar marad, maximum lefújtuk a szart több hektoliter parfümmel és így nem érezzük annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!