Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "akarom" mindig az elérhetetlent?
Nem tudatos pedig. Eddig valahányszor beleszerettem valakibe az életem során az életem során bármikor, az mindig elérhetetlen volt számomra, és a legtöbb esetben ezt alapból nem tudtam előre.
Biszexuális vagyok egyébként, de ez lehet mellékes a legtöbb szituációban.
Ha valakibe beleszerettem, annak vagy nem voltam az esete, vagy foglalt volt éppen, vagy nem vonzódik a nőkhöz. És mindig ez történik. Szerintem valami tudatalatti cucc van nálam, hogy csak az olyan emberekhez vonzódom, akik tuti nem fogják ezt viszonozni. Miért van ez?
Én is ilyen vagyok. Azt hittem, kinövöm, de 26 évesen még mindig az “alfák” jönnek be, akik érzelmileg annyira nullák, hogy úgysem lenne belőle hosszútávú kapcsolat. Mintha még mindig abban hinnék, hogy majd én leszek az, aki egy ilyen jóképű rosszfiút jó útra térít. Nekem ez az izgalom kell, a jófiú, aki a tenyerén hordoz, valamiért unalmas nekem…
Ha te is ezt érzed, akkor talán beszélgess egy pszichológussal, hátha rájöttök, mi ennek a lelki oka és lehet-e rajta változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!