Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy mellű lányok mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mellű lányok mindig sokkal elérhetetlenebbek?

Figyelt kérdés

Sajnos fura mód számomra a tökéletes nő két alapvető külső és belső kombinációja a nagy mell és a szerény jellem.

De valahogy ez sose jön össze. Mint ha a nagyobb mellű lányok alapból tudnák, hogy több mindenkit megkaphatnak és ezért nincs meg az visszafogott szerénység, mint kis mellű nőknél. Csak én látom így?

2015. júl. 28. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem igaz. Rám például tapadnak, mert semmilyen valódi emberi értékkel nem rendelkezem és ez vonzó.
2015. júl. 28. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Csak te látod így,mert D kosaras mellem van,ezt leszámítva semmi különleges nincs a kinézetemben.Na meg az önbizalmam a béka segge alatt,tehát erősítem a szabályt.
2015. júl. 28. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

nekem D-s vagy E-s melleim vannak és szerény is vagyok :(

sajnos most nem divat a nagy mell,ezért mi nagy(obb) mellű lányok háttérbe szorulunk (az elmúlt pár napban sok kérdésben bizonygatták a férfiak,hogy egy kisebb mell sokkal szebb,feszesebb csak az a jó stb.)

2015. júl. 28. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Én speciel kivétel vagyok akkor, a barátaim nagy része is a kis melleket részesíti előnyben, én viszont imádom ha jól meg lehet fogni. Legutolsó válaszoló, és neked drukkolok ;)
2015. júl. 28. 23:51
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
köszönöm,de mihez? :)
2015. júl. 28. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is a nagy,természetes mellű Nőket kedvelem :)
2015. júl. 29. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez marhaság. Mindenki szereti a nagy melleket..

csak a sokan a szilikonmellet hiszik természetesnek, és nem látják milyen szép egy valódi mell. Nekem is mondják az osztálytársaim hogy ennek meg annak meg van ereszkedve. máshogy áll, nekem pl úgy tetszik jobban.

2015. júl. 29. 01:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
3-as: A nagy mell mindig is "divat" marad! Egyszerűen sokkal sokkal szebb nőiesebb. Ne az ezen az oldalon adott válaszokból indulj ki.
2015. júl. 29. 07:30
 9/11 anonim ***** válasza:
24%

Azért nem mindegy, hogy annak a nagy mellnek milyen a formája. A kövér nőknek is nagy a melle, aztán nézd meg hogy néznek ki... mint a zacskós tej...

Mellesleg az összképen műlik minden, egy giga-mell pl. nem biztos hogy jól áll egy 160 centis csajon, sőt szerintem röhejes látvány, amikor az alacsony nők akkora melleket varratnak maguknak, amik nagyobbak, mint a fejük, aztán úgy néznek ki a műtét után, mint az óvodás hülye gyerek, aki káposztákat rakott a pólója alá és úgy pózol.

2015. júl. 29. 08:15
 10/11 anonim ***** válasza:

A nagy mell alatt ne a szilikont értsük, az ritkán szép. De a természetes nagy mell bármilyen testalkatú nőn gyönyörű! Sose értettem, mi szép van bárki számára is a kis mellben, hogy találhatja azt vonzóbbank, mint a nagyot. Persze ízlések, de akkor sem értem. Mindenesetre biztos, hogy a legtöbben a nagyot szeretjük.

A kérdésre reagálva: Van benne valami, de teljességgel érthető is. Egy bögyös csaj tudja magáról, hogy mennyire "kelendő", így nyilván ő is jobban válogat. Nekünk férfiaknak ez rossz hír, de érthető.

2015. júl. 29. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!