Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 24 évesen nem voltam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 24 évesen nem voltam még lánnyal, akkor adjam fel? Nem látom, hogy hogyan tudnék változtatni.

Figyelt kérdés
Műszaki suli, műszaki pálya, baráti kör fiúkból áll. Egyetem, munka és edzés mellett, alig van időm, de jó lenne, ha lenne valaki az életemben. Online próbálkoztam, de pasiként elég nehéz... Vélemény?

2022. szept. 18. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alig van időd, akkor mégis minek neked párkapcsolat? Azért, hogy a másik, aki néha nagy kegyesen megdugsz, az idő nagyobb részében magára hagyva (és használati tárgyként) érezze magát?
2022. szept. 18. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, amég semmi szabadidőd addig hanyagold a dolgot.
2022. szept. 18. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alig van időd, akkor látogass meg egy hivatásost, az majd lenyugtat egy darabig.
2022. szept. 18. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az embernek arra van ideje, amire fordít. Hogy mire fordítasz időt, tőled függ. Én is csináltam ezt a hármat együtt, és nekem jutott idő még barátokra is, mert kerítettem rá. Ha nálad nem megy, akkor ne tedd. De pl. egyetem után több időd lesz, hatékonyan edzeni pedig nem csak óriási időráfordítással lehet.
2022. szept. 18. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs időd, akkor előbb karrierre koncentrálj, ha megvan, akkor jöhet a csaj
2022. szept. 18. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
még nem kell, majd ha 10 év múlva se lesz csajod, akkor érdemes elgondolkozni.
2022. szept. 18. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lefőtt a caffe

Élj a tanulasnak vagy a munkának.

2022. szept. 19. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha egyetemista vagy, akkor miért nem a bulikban ismerkedsz?
2022. szept. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!