Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnám változtatni, hogy legyen ellenállóbb más lánnyal?
Ha igazán szeretne téged, akkor meg tudná állni. Szánalomból, és csak azért, h legyen melletted vki pedig ne fogadd vissza. Ha eddig 2X eljátszotta, eljátssza megint. Én abban sem vagyok biztos, h a lány mászott rá... Tényleg vannak olyan lányok, akikkel szemben egy fiú védtelen? Egy fiú legyen ember a talpán, és úriasan sétáljon odébb, ha olyan lány kezd ki vele, akire nem kíváncsi, és aki nem a barátnője...
Azt kell mondanom, h nem találtak ki erre semmiféle módszert...
Csak az segíthetne, ha szerelmes lenne beléd. Egy szerelmes srác nem csalja meg a barátnőjét.
(23/L)
Szia! A többieknek igaza van, de szerintem adhatnál neki egy újabb esélyt. Én voltam már hasonló helyzetben, és megérte még egy utolsó sanszot adni a srácnak! Szerintem próbálj meg leülni a sráccal és beszélni vele hogy neked ez nagyon nagy pofon volt, és hogy nagyon sok mindennel kellene bizonyitania ahhoz hogy ujból megpróbáljátok! Itt senki sem ismeri őt! Te tudod hogy megérdemli-e, vagy hogy képes e a változásra! De gondolj bele, minden ember hibázik, de ugyanakkor képes fejlődni is! Nekem volt olyan barátom is, aki azt mondta nekem 5 hónap után hogy nem volt szerelmes, de ahogy ezt kimondta már meg is bánta mert amikor szakitottunk megpróbált visszaszerezni és azt mondta, ami nekem elég jól esett, hogy igazán akkor tudjuk hogy mennyire is fontos a párunk, amikor már nincs mellettünk :$
Sok sikert és szerencsét kivánok! Jah és persze türelmet!
Van egy mondás, miszerint kutyából nem lesz szalonna...
Szóval nem fog megváltozni. Egyébként sem lehet egy embert kívülről, esetleg akarata ellenére "megváltoztatni". Ha pedig ő maga akarna változni, akkor nem engedne olyan könnyen a csábításnak.
Tudod az ember attól ember (többek között), hogy uralkodni tud az ösztönein. Aki erre nem képes (vagy nem akarja), az ezután sem lesz rá képes.
Pedro
Kövezzetek meg azért amit írok de azt gondolok ez a kérdés sokmindentől függ ! Szereted e még a srácot , a szakítás óta tett e valamit azért hogy jobb legyen a kapcsolatotok !
Kutyából nem lesz szalonna de mégis azt szokták mondani hogy minden ember változik.... !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!