Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még házias egyedüláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még házias egyedülálló lányok, akiknek az az elvük, hogy a férfivel ketten EGYÜTT építenek fel valamit, nem pedig ezen tulajdonságukkal is csak egy piaci rést kívánnak burkoltan betölteni?

Figyelt kérdés

Ahol nem csak üres szólam a "jóban rosszban", hanem tényleg komolyan is gondolják. Ahol megvan a KÖLCSÖNÖS bizalom, ahol egymást építik, ahol közösen többet elérnek, mint egyedül külön-külön.

A háziasság alatt nem a lejáratott, pejoratív értelmét értem, hanem a modern értelmében. Tudjon egyszerű kajákat összeütni, legyen kreatív, jó legyen a rendszerezésben, jól ossza be a pénzt, ne legyen vásárlásmániás, ne azért kelljen 70 négyzetméter, hogy legyen hely a sosem hordott kacatjainak, legyen tisztában a dolgok árával, értékével, mielőtt igényeket támaszt, akkor is, ha az előző pasija milliomos volt, akkor is, ha a barátnőjének van milliomos pasija meg akkor is, ha csak valami filmben látja, hogy milyen menő lenne egy milliomos herceg. Képes legyen őszintén szeretni a választott átlagos férfit, aki szintén törekszik arra, hogy folyamatosan fejlődjön és folyamatosan a legjobb oldalát hozza ki önmagából, de a nő cserébe ne megalkuvással tekintsen rá, hogy neki sajnos ez jutott.

2022. szept. 18. 13:20
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
95%
Röviden: ne zavarja hogy a pasi keveset keres.
2022. szept. 18. 13:23
 2/41 anonim ***** válasza:
95%

Menj és keresd meg őket. Ha nem találsz, akkor valószínűleg nincs. Ha találsz, akkor van.

... Mindezt úgy mondod, mintha a mai világban nem lenne nagyon nagy probléma a nők házi, családi munka miatti elnyomásuk, és Magyarországon az apák többsége vállalna részt a gyerekgondozásban, vagy a férfiak nem szórnák a pénzt kacatokra, az erőszakot és dominanciát nagyon nagy részben nem férfiak követnék el. Ne abból a pár instafotós csajból indulj ki, az nem fedi le a teljes valóságot.

2022. szept. 18. 13:25
 3/41 anonim ***** válasza:
22%
Inkább csak a régi garnitúrában vannak, az 50- 60 évesek között. Az meg valószínűleg nem a te korosztályod.
2022. szept. 18. 13:36
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak ilyenek is. Én is ilyen vagyok, kivéve hogy már foglalt.

A vicces az, hogy sosem voltam nagy sláger a férfiak szemében tartós kapcsolat szempontjából. Elég jól néztem ki ahhoz, hogy mindenáron dugni akarjanak velem, de ha feltételeket támasztottam (érzelmileg) úgy már nem kellett. Olyanok után futottak, akiket nekik kell istápolni, eltartani. Akkoriban (5 éve) nem volt népszerű a férfiak körében gondoskodó, életképes nőnek lenni. Nem volt elég nőies.

Ahogy nézem ezen az oldalon, még mindig divat nincstelen nőknek esdekelni félmilliós fizetésen búslakodva.

Szomorú, de már nem az én problémám.

2022. szept. 18. 13:39
 5/41 anonim ***** válasza:
97%

Na álljon meg a menet. Mi az, hogy a nő legyen házias? Főzzön, mosson, takarítson? Oké, de akkor eltartod. Vagy inkább dolgozzon? Oké, de akkor felesben megy a házimunka.

Olyan a világon nincs, hogy mindkét fél 8 órában dolgozik, plusz az egyik még viszi a háztartást is.

2022. szept. 18. 13:41
 6/41 anonim ***** válasza:
96%

Ez így van.

Az EGYÜTT-nek része az, hogy együtt látjuk el a ház körüli teendőket és együtt állunk helyt a karrierünkben is. Ahol tényleg társkapcsolat valósul meg, ott azonos a leosztás. Egy felnőtt embernek kötelessége gondoskodni magáról és rendben tartani a környezetét, ételt biztosítani magának. Ezen nem változtat, hogy másodmagával teszi.

4-es voltam.

2022. szept. 18. 13:43
 7/41 anonim ***** válasza:
70%
Csodalatos az elkepzelesed es akkor jol is mukodik ha minden jol megy. A kapcsolatok ott ernek veget ha baj ut be. Beteg gyerek, munkanelkuliseg, betegseg, no megoregszik stb es elarulom neked az esetek 90 szazalekaban a ferfiak lepnek le.
2022. szept. 18. 13:46
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ilyen voltam 25 évvel ezelőtt, amikor belevágtunk.

Hajszálpontosan így álltam a dolgokhoz.

20 év házasság volt, rengeteg meló, gyerekek,minden.

Egyedül a hűséget vártam el, de nem jött össze.

Most lesz vége.

48N

2022. szept. 18. 13:47
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom férfiból rengeteg van, aki nem érzi megalkuvásnak, hogy húsz év házasság után kissé megereszkedett a nő, és nem kezd kifelé nézelődni. Ilyenből biztosan Dunát lehet rekeszteni.
2022. szept. 18. 13:48
 10/41 A kérdező kommentje:

#2: Te meg menj le vidékre, de ne csak a Vöröskereszttel meg a Máltaiakkal segélycsomagokkal, hanem költözz le életvitelszerűen és inkognitóban, mint Mátyás király járd a környéket, olvadj be közéjük, ismerd meg őket.

És akkor meglátod mennyire nem fekete-fehér. Mert statisztikában ki lehet mutatni, hogy hány nőt vertek álcsúcson ezen a napon is vagy húztak végig a hajánál fogva a murván és ezt elosztani a teljes populációval, illetve kivonni belőle még bizonyos mennyiséget, hogy még többnek tűnjön és konklúziónak odaírni a cikk végére, hogy "és vajon mennyi lehet a látencia, amikor rendőrségi feljelentés sem történik"

Úgyhogy a végére marad egy régi alapigazság, hogy az erősebb kutya b.-ik, mint természettörvény. És ha már látencia, ugyanez igaz, mikor a debella cigányasszony veri a cingár férjét meg verbálisan alázza, akinek senkije nincs, de visszaütni már csak azért sem mer, mert akkor hirtelen otteremne a nő családja.

Ha meg az ellen szót emeltek, hogy a rendőrség milyen érzéketlenül kezeli a női feljelentéseket meg "minek ment oda" az álláspont, akkor gondoljátok tovább, hogy ha egy gizda férfi megy oda, hogy veri őt az asszony, akkor mekkora vidámság lenne a kapitányságon.

Még a vizuális típusú nőnemű pszichológus is nehezen tudja a spontán mosolyát leplezni, mikor azzal megy oda hozzá a férfi, hogy őt verbálisan bántalmazza őt az asszony, anyagilag meg sakkban tartja.

Az meg, hogy az erőszak nem megoldás mondd már olyan embereknek, ahol a nőnél is természetes, hogy megcibálja a saját kislányának a haját, meg vesszővel üti őket, mert ez a nevelés és még alapvető általánosiskolás alapismereteket is tagadnak és egyesek sok tekintetben a laposföldhívők szintjén vannak, ha jobban megismered őket és elbeszélgetsz velük. Ettől függetlenül lehetnek rendes, jófej emberek. Csak hát vannak nekik vakfoltjaik rendesen.

Amikor a családi élet olyan, hogy a heves vérmérsékletű nő is nekimegy a férfinek, meg spontán dühroham alatt üti, rúgja, harapja, leköpi, akkor a legbéketűrőbb emberből is ki lehet hozni az állatot.

Vagy mikor mint egy brazil szappanopera negatív szereplője cukkolja, provokálja éveken át, alázza nyilvánosan, mások előtt. Ott is csak egy szikra kell, hogy a férfi éppen lelkileg annyira mélyponton van, hogy mellette mondjuk valami fájdalma is van, ami tovább rombolja az önkontrollját és elcsattan egy saller. Utána már nem lehet visszacsinálni.

Lehet bölcselkedni, hogy ilyen kapcsolatból ki kell lépni meg bele se menni. Ami megtörtént megtörtént, meglévő kapcsolatból, pláne vidéken, ahol nem az van, hogy a közös lakást kiadod, albérleti díjat felezed és mindketten albérlet vagy ki merre lát, hanem kiadni nem tudod, eladni nem tudod, csak fillérekért, ha meg üresen hagyod beköltöznek meg szétbontják.

2022. szept. 18. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!