Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos kinézetű férfiaknak jobb lenne, ha nem társkeresőznének?
A top pasiknak a tinder egy aranybánya, a nem top pasiknak kb már lehetetlen bármit összehozni, a csajoknak szintén könnyű (legalábbis a feltételek megvannak). Pár éve egy frissen regisztrált profillal még 20-30-40 match összejött. Manapság jó, ha 1-2 összejön, persze azok is olyanok, hogy véletlen húztak jobbra, követőket gyűjtenek vagy vissza se írnak. Azért ennyire nem hiszem, hogy ronda lennék, a tinder algoritmusa inkább lehet a hibás, vagy tényleg ennyire válogatnak a nők? És ami a legrosszabb, hogy esélyed sincs, hogy beszélgetésbe kezdj, ha egyszerűen nincs match.
Nem kell végignézni a videót, a lényegre állítottam az időbélyeget, hogy mennyire elcseszett ez az egész rendszer.
Számomra nem jobb élőben ismerkedni mert rengeteg kritériumnak kell megfeleljen a leendő pàrom ,de élőben csak azt làtom hogy vonzó-e külsőleg.
Illetve sajnos sok nő csalódott a tàrskeresőkben ,így ülnek otthon és várjàk a csodàt .
16
Szóval már a számok is hazudnak, csak neked igazad legyen.
Szegény kicsi fogyi fiú...
Badoon probaltam ferfi es noi regisztracioval is, beallitottam, hogy egy adott kisvarosban elokre szurjon. Volt kb 10 csaj es kb 50 pasi ugyanabbol a varosbol. Ugyhogy akarhogyis fáj, sokkal tobb pasi hasznalja ezeket mint no, de akar fel ora alatt kideritheted te magad is.
Az a baj hogy mindenki mindent rögtön akar... Áruld már el mi a f.sz lenne ha 50ből 50 összejönne? 50napon keresztül folyamatosan csak dugnál? :D
Én hónapokig voltam szingli, de sikerült tinderen, badoon is kalandozni, majd egy tradicionális társkeresőn jött a párom. A tinder, badoo, stb szerintem inkább az egyéjszakás dolgokra jók.
35F
25
Te most miről beszélsz? Milyen 50?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!