Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok komplett hülyének azokat az embereket, akik csillagjegy alapján keresnek, vagy utasítanak el valakit egy párkapcsolat kezdetén ?
Nem ez alapján valasztok párt.
De az tény és való hogy nagyon jó kis elemzések szoktak lenni a csillagjegyekről, amik többnyire igazak is.
Engem mindenki óva intett hogy oroszlán férfivel kezdjek.😅 nagyon sok elemzés igaz rá, szeret a középpontban lenni, makacs, szeret leuralni mindenkit. Na de velem nagyon rendesen bánik.
Két lehetőség van:
1. Komolyan gondolta, tehát nem 100-as. Szerencséd volt, hogy ez az elején kiderült.
2. Ezzel a szöveggel koptatott le, hiszen hittel nem lehet vitatkozni. Így sem vesztettél semmit sem, mert nem jöttél be neki. Meg sem bántott, de lekoptatott.
Nem.
Mindenkinek vannak mások számára irracionális dolgai. hogy csak kék szemű, csak gazdag, csak 38-as lábú, csak Oroszlán jegyű mittudomén.
Szíve joga, nekem is vannak hülyeségeim, amik másnak eszébe sem jutnak én meg kőkeményen elküldöm az embert érte :D
Felhívott, újabb randi egyeztetve. Kíváncsi vagyok, most mi lesz ?
Vajon megbeszélte a barátnőkkel a történteket ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!