Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok komplett hülyének azokat az embereket, akik csillagjegy alapján keresnek, vagy utasítanak el valakit egy párkapcsolat kezdetén ?
Nem mondanám teljesen hülyeségnek, mert a személyiségleírasok sokszor nagyon passzolnak, persze ez lehet a véletlen műve is.
Viszont egyszer voltam egy szülinapi bulin, ahol volt egy asztrológus csajszi és kértük, hogy mindenkit jellemezzen (ő nem ismert minket, semmit nem tudott rólunk, csak a szülinapost ismerte). De mindenkinek egyből beletrafált a lényébe. Az egyik lánynak nem sokkal előtte halt meg a barátja és azt mondta, hogy nála halált és szomorúságot lát. A hideg kiráz a mai napig, mikor erre gondolok, mennyire beletalált. Nálam azt mondta, hogy ha tehetném, egyszerre 8 pasit tartanék és én tényleg ilyen vagyok, kb. mint Samantha a Szex és New Yorkból😂
Szóval szerintem lehet valami alapja, de a párhoroszkópoknak nem sok, az vagy bejön, vagy egyáltalán nem. Nem lehet alapozni rá. Ha valaki csak emiatt dob, az tényleg komplett hülye.
#7 adlak, aranyos vagy 😂
Most inkább nem írom le a véleményem a vallásosokról 😅 priviben folyt.?
De. Foleg, hogy az asztrologia nem ismer olyan meghatarozast, hogy "csillagjegy". A szentendrei HEV vonalan van vmi hasonlo :)
38F incel
Az, hogy mit gondolok róluk az egy dolog.
Nem is állok össze ilyennel.
Ez olyan mint kb. a vallás, én nem hiszek istenben meg ebben az egész handabandában, de sokan igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!