Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nap kiírnak egy kérdést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap kiírnak egy kérdést, hogy a nők a pénzre hajtanak - tegyük fel, hogy így van. Ez miért baj? A nő sikeres férfire vágyik, a férfinek tetszik, hogy a csaj felnéz rá, értékeli a sikerét. (Akkor meg milyen kihasználásról beszélünk?)

Figyelt kérdés

Én üzletemberként sikeres vállalkozó vagyok, és az üzleti életben csak negatív kritikát kapok kezdve attól, hogy az eladó és vevő valamiféle rossz embernek tart, hogy én többet keresek egy üzleten, a hivatali közalkalmazott is lenéz mert többet keresek mint ő, a fuvaros vagy bárki szintén húzza a száját, a szomszéd, meg a rokonok, ismerősök, hogy én nem is dolgozok, és többet keresek, miből tudom megvenni ezt meg azt, miért nincsenek olyan problémáim mint nekik, stb...

Ismerkedésnél viszont a legtöbb nő pozitívan áll hozzá, és őszintén örülök, amikor elismerik, hogy elértem valamit az életben, sikeres vagyok, és részben ezért ismerkednek velem. (Aztán persze egy rokon beszól, hogy ez a kis k. csak a pénzedre hajt, kihasznál, meg lehúz, meg majd otthagy...)

Összegezve miért baj, hogy a párkapcsolatok a pénzről szólnak?

2022. szept. 14. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem!!! a pénzről szolnak! De normális anyagi hátter nélkül, nincs nornális parkapcsolat! Ugyanis az élet pénzbe kerül!

Penzbe kerül az élelmiszer, a lakhatas, a rezsi, a közös programok, az utazás, es ha később gyerekvallalasra kerul a sor, akkor az is IRDATLAN pénzbe kerul!

Nekem is sokkal imponálobb egy olyan férfi, akinek megfelelő az egzisztenciája, mint egy olyan, akinek nem!

Ugyanakkor, önmagában semmit sem er! Szoval nem igaz, hogy a kapcsolatok a pénzről szolnak!

🤷‍♀️

2022. szept. 14. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Akik ezeket kiírják, nem láttak még nőt közelről, csak van egy csomó elméletük arra, nekik miért nincs.

Ja, akinek fontosak a külsőségek, annak valószínűleg fontosabb szempont lesz a pénz is. Mint ahogy aki férfiaknál gyúrós félmeztelen képet rak fel, annak valószínűleg fontosabb a testiség. Azért meg lehet azt ítélni viszonylag gyorsan, ki milyen társadalmi, kulturális közegből, tapasztalatokkal jött, mennyire és mire jónak tartja magát. És általában zsák a foltját keresi és találja, aki meg nagyon másfelé keresgél, mert nem tudja magát se elfogadni, az nagyobb eséllyel marad hoppon, bár mindig vannak kivételek.

2022. szept. 14. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Összegezve miért baj, hogy a párkapcsolatok a pénzről szólnak?"

1. Attól, hogy pénzed van (szemben a mamutvadásszal) amit egyébként örökölhettél vagy nyerhettél is (szemben a levadászott mamuttal) még nem feltétlenül korrelál azzal, hogy te mennyire jó genetikájú ember vagy. Az üzleti életben elért sikerek elég nagy százaléka múlik azon, hogy jókor legyél jó helyen és a szerencsén, amibe beleértendő akár olyan is, hogy most mondjuk 12 éve volt Fidesz és csak most alakították át mondjuk a KATA-t.

Kell hozzá megfelelő attitűd is, de ennek a nagyrésze tanulható megfelelő neveltetéssel, viszont semmi kiemelkedő nincs benne. Kb. mintha Mozartot (aki született tehetség volt) hasonlítanád össze Justin Bieberrel (aki csak egy felhájpolt hülyegyerek). Vagy Nicola Teslát mondjuk Mark Zuckerberggel.

És utóbbiakat hoznád ki a siker meg vagyon meg népszerűség mércéjén keresztül győztesnek.

Megteheted, csak ha tömegek gondolkodnak így, akkor egy nagyon hányinger világban fogunk élni, ahol a nettó vagyon számít, bárhogyan is, bármilyen eszközzel is szerezted, mert minden mást be lehet utólag hazudni, a múltat meg lehet másítani, kozmetikázni, sőt, még alternatív múltat vásárolni is.

2. Végül pedig a két nem viselkedése, egymáshoz való viszonyulása visszahat egymásra és teremti a jövőt, tereli azt jó vagy rossz irányba.

Szerinted mennyire pozitív az, amikor ahelyett, hogy törekvésre bíztatná az élet azokat a lányokat, akik rossz anyagi körülmények közé születtek, pusztán a külsejükért, szépségükért (amihez vonzódsz) kapnak tőled jutifalatot pénz formájában, aminek örülnek (hiszen ki ne örülne az anyagi javaknak, még a frusztrált is azért frusztrált mert többször benyújtották már a számlát, hogy várnak érte valamit cserébe), majd végül kialakul már egészen fiatal, még személyiségformálódó korukban az a kép, hogy a férfiak irántuk érzett vonzalma pénzben, anyagi javakban nyilvánul meg?

Összeasszociálják a kettőt, mint a dohányzó ember a reggeli kávét a cigivel. Vagy a buszmegállót a cigivel. Vagy a munkahelyi kapun kilépést a cigivel.

Frusztráltak lesznek, szorongani kezdenek, negatív hangulatuk lesz, mikor olyan randipartnerrel hozza össze őket az élet, aki nem hívja meg őket semmire. Negatív érzések alakulnak ki, mikor mindig több tízezer forint értékben kapott ajándékokat még a hónapfordulókra is, most meg születésnapra vagy karácsonyra kap valami kis jelképes valamit.

Jó volt kiülni a teraszra, nézni a panorámát, bekapcsolni egy gombnyomással a klímát, autóval menni mindenhova, most meg olyan sráccal hozta össze az élet, hogy várakozzon a vonatállomáson a vonatra, a srác lesz szomorú, ha véletlenül a lány otthon felejtette a diákját, mert így dupla árat fizet a vonatjegyért és veszélybe kerül a vacsira szánt összeg, amivel el akarta kápráztatni...

Ez akkor is káros, amikor jómódú szülő gyereke jön össze szegény sorból származó szülők gyerekével, de ott a jómódú szülő felelőssége, hogy megtanítsa, hogy nem a pénz dönti el, hogy ki a jó ember és ki nem az.

Te viszont épp ellenkezőleg vagy érdekelt. Te kompenzálni próbálsz a pénzzel, elkápráztatni a nőt, hogy te főnyeremény vagy, aki nem csak jó pasi, de még pénze is van. Te motivált vagy abban, hogy a nőt úgy szoktasd rá az anyagi javakra, mint a drogdíler a prostituáltat a drogra, hogy ezzel egyúttal pusztítsd magad körül a konkurenciát, mert többé már a hátizsákos turista srác nem jöhet szóba, akivel olyan kellemesen flörtölt, miközben te a parkolóautomatánál voltál, csak a hozzád hasonló pénzes pasik, de azok már kevesebben vannak.

2022. szept. 14. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem, hogy tényleg sikeres vállalkozó vagy, mert akiket ismerek, azoknak a szomszédból elkezdve, a taxis is nyalja a válhat. A nők pedig, hát ha valakiben a pénze a legnagyobb vonzereje, akkor sajnos nem is lesz hosszú idejű, hacsak nem nyeli be, hogy a nő csalni fogja egy olyannal, aki a pénz nélkül is vonzó neki.
2022. szept. 14. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod első felében beszámolsz arról, hogy mindenki húzza a száját. Majd húzod a szádat, hogy mások szerint a párkapcsolat a pénzről szól úgy, hogy mindeközben nincsenek problémáid az ismerkedéssel. Nem igazán értem, hogy akkor mi a problémád. Van egy véleményed a világról, majd nekiállsz értetlenkedni? Vagy az zavar, hogy az emberek irigyek? Ez mindig is ilyen volt és ilyen is lesz.
2022. szept. 14. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
11%

@13

Azért az lássuk be, hogy a csóróság taszító! Egy normális ertekrendü, gyereket akaró nő, nem fog flörtölni olyan pasival, akinek még autója sincs! Szerintem a legtöbb nő, nem a kérdezőhöz hasonlító anyagi helyzezben lévő férfira vágyik, (értsd, két kézzel szórhatja a pénzt számolatlanul) de azért egy minimum anyagi szint, amit igenis elvárunk!

Értsd: Legyen pénz bevásárlásra, anélkül, hogy fillérezni kelljen a boltban, el tudjunk menni evente 2-3x nyaralni/wellneselni, (nem sátrazni) ha bedöglik a hűtő, azonnal, gond nélkül tudjunk újat venni, ha gyerekünk lesz, ne nélkülözzünk, ne kelljen azon stresszelni, hogy miből fizetjük ki a számlákat, tandíjat a gyereknek, ne azon idegeskedjek, hogy 1.5szobás lakásban, hogyan lesz gyerek...hogy gond nélkül tudjuk tanonkolni mindkettőnk autóját! Számszerüsítve, netto 6-800! Ez tényleg olyan k*rva nagy elvárás? Igen...én szarabbul keresek, (netto 480) de egyrészt nő vagyok, másrészt, igenis elvárom, hogy egy férfi jobban keressen nálam, masképp nem nagyon tudok rá férfiként nézni, arról nem beszélve, hogy MINDEN csaladban/párkapcsolatban, a nő vegzi a házimunkát, valamint a gyerekek körüli teendőket, minimum 80-20% arányban, amivel nekem semmi bajom nincs!

2022. szept. 14. 15:00
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

16 edes falat.

van egy ismerosom, van 4 gyerekuk meg egy rissz rossz suzukijuk. a pasija mar parszor megpofozta, de imadja, semmi penzert nem hagyna el.

kerlek meselj, hogy a noknek a penz kell :D

2022. szept. 14. 15:19
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

kérdező:

egyetemista korom óta dolgozom, nem anyámék rakták alám amim van. Mostanra sikeres(nek mondott) vállalkozóként jegyeznek az ismerőseim. 20 évvel ezelőtt 21 éves koromban kerestem 90e Ftot egyetem mellett, 25 évesen 1M felett, mostanra inkább nem írom le, de több, mint duplája.

de... vallom és hiszem, hogy pénzzel csajozni nettó lúzerség. Soha nem kérkedtem a pénzemmel, sőt, inkább titkolom, hol tartok az életben. Egy átlagos idős autóm van (15 éves), nem járok puccos ruhákban, nem járok menő éttermekbe.

Ennek ellenére 18 éves korom óta mindig volt csajom - szerintem a jobb fajtákból - és egyiket sem kellett kitartani. Mindegyiknek megvolt a saját élete, saját jövedelme. Nem vittem őket dubaiba, nem vettem nekik ékszereket, egyszerűen csak jó fej voltam velük, figyelmes és az ágyban odatettem magam.

Ennyi a recept. Hidd el, egy normális párkapcsolat nem a pénzen alapszik. Ha azon, azt már megette a penész.

ÉS hogy miért baj ha a nő (csak) a pénzed nézi? Mert sekélyes dolog. De ha valakinek ez belefér, lelke rajta.

2022. szept. 14. 15:28
 19/19 A kérdező kommentje:

"mennyire jó genetikájú ember vagy" - Ezen kicsit érdekes elgondolkodni, hogy a kinézet, vagy a tudás számít jobban (messzire visszagondolva aki felfedezte, hogy kell tüzet csiholni, népszerűségben verte a legjobb vadászokat...)

Ha nem a pénz (nevezzük inkább "sikernek", mert tényleg nem mindegy, hogy örökölted, vagy a nulláról összehoztad) számít, akkor mi?

-Kinézet? - Az azért idővel változik, ha már nem minden nap sportol valaki...

-Műveltség? - 1920-ban még lehetett vele tarolni a csajok között, de ma már az internet korában 1 perc megnézni bármit... és nem is lehetne fejből tudni mindent, pl. Mi Sierra Leone fővárosa? Vagy hány gramm 1 uncia? (10 emberből jó ha 1 tudná fejből).

-Figyelmesség, együtt töltött idő? - Sok kapcsolat e-nélkül is jól működik, sőt mi a jobb: ha a férfi a barátaival lóg, vagy ha nincsenek barátai?

-Írhatnám a kedvességet, hűséget, de azért valljuk be, hogy ezeknek alap dolgoknak kéne lennie, tehát ha valaki kiabál, vagy veri a párját, megcsalja, stb. ha valaki csak erre korlátozza a kapcsolatát, az önmagában unalmas, kevés (kutya sem azért tartasz, mert nem hugyozza le a szőnyeget).

2022. szept. 14. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!