Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot keresve illik-e megkérdezni a kiszemelttől, hogy ő eredetileg nőnek született-e? Nök, megsértődnétek-e ilyen kérdéstől, tudván, hogy manapság a nemek sikeres ide-oda alakításával bármi megtörténhet?
Igen, sértene a kérdés. Ha valaki képtelen felismerni egy nőt, az várjon még kicsit a párkereséssel.
22N
Jogos kérdés lenne, nem sértődnék meg, nem vagyok gyerek.
Fordítva egyébként tennék különbséget. Férfit akarok, nem egy mondvacsinált valakit.
27N
Előre is bocs az indulatos válaszért!
Én férfiként szétverném az illetőt ha eltitkolná és később derülne ki, mert keressen társat a hozzá hasonló "beteg" emberek között!
"tennétek-e különbséget ismerkedéskor nő és nő között nőnek született nő és férfinak született"
hát figyelj, ha olyan jól megjátszod a nőt, hogy az Y kromoszómát is elhagyod, na meg méhet növesztesz, akkor már nem is érdekelne...
Nem, nem történhet meg bármi, és ez koránt sem annyira sikeres, hogy ne lehetne észrevenni.
Pont az utóbbi miatt sértő a kérdés. Azt sejteti, hogy túl férfiasnak látod, nem elég vonzó neked. Egy ilyen kérdéssel egy dolgot érsz el: az is el fog hajtani, akinek addig bejöttél volna.
Annyira minimális az esély erre, hogy szerintem teljesen felesleges ilyet erőltetni.
Nem illik, de job, ha felteszed, mert akkor a homofóbellenes nők azonnal ki tudnak téged dobni.
Egyébként meg a legtöbb nő magára venné, hogy "túl férfiasnak tart? akkor meg miért velem próbálkozik?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!