Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmezzétek ezt a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmezzétek ezt a kapcsolatot/hódítást: hogyan lehet valaki ennyire szerencsés?!

Figyelt kérdés

Adott egy ember, aki szakmájából adódóan nem lehetett nős. De rájött, hogy mégis az akar lenni, ezért sok év után kilépett. Megkérdezték tőle az interjúban, hogy és a nő tud róla? Azt mondta, nem, mert nem akarta kész helyzet elé állítani, hogy óh, szeretlek és ha te is, akkor kilépek érted... hanem legyen tiszta, rendezett helyzet, hogy most már házasodhat, és akkor kezd el ismerkedni - de csak eggyel.

Eltelik 2 év, és ránéztem az illetőre. Nyilván nem tudhatom, ő volt-e előre szíve választottja - de hősünk nemcsak hogy megkörnyékezte a nőt, össze is házasodtak és már gyereke is született! Mindezt 2 év alatt, úgy, hogy 2 éve még biztosan nem voltak együtt.

Mit tud ez a csávó, hogy így elintézte? Konkrétan hamarabb nyernék a lottón, mint hogy ilyen összehozzak. Mert még azok a nők se szültek volna nekem 2 éven belül (Sőt, annyi se, mert ugye ahhoz 9 hónap kell, és gyerek már van), akiknek kellettem (sajnos én szakítottam velük, de ezt most hagyjuk), neki meg minden egyben rászakadt, mint a jackpot. És ezt azóta se hiszem el. Mondhatjátok, hogy biztos már előtte is volt köztük valami, de tuti nem.

2022. szept. 13. 23:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem túlbonyolítod. A pasi nyilván katolikus pap volt. Az, hogy meg akart nősülni, nem azt jelenti, hogy a hitét is eldobta. Tehát keresett egy szintén mélyen vallásos, mondjuk katolikus nőt. Mondom, náluk hogy zajlik. A nő legyen szűz az esküvőig. Mivel dugni akarnak, gyorsan jön az esküvő. Védekezni bűn, annyi gyereket vállalnak, ahány báránykát a jóisten ad. Egy egészséges nő+,egy egészséges férfi. Védekezés nélkül dugnak. Mi következik ebből?
2022. szept. 14. 00:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor hát meg is válaszoltad: szerencsés. Ezen nincs mit értelmezni.
2022. szept. 14. 00:17
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy tényleg... A bigott katolikusok nem védekeznek. Nem állt össze a kép? :D Ezért jött hamar a gyerek.
2022. szept. 14. 00:18
 14/21 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Mindketten úgy voltunk ezzel, hogy mégis mire várjunk. Megtaláltuk egymásban azt amit és akit kerestünk. Mi sem leszünk fiatalabbak. 2 hónapja született meg a kislányunk. Én 31 vagyok a férjem 37. Hova várjak még éveket? A 4 év pont elég volt mindkettőnknek arra, hogy eldöntsük meg e akarunk állapodni egymás mellett. 2 év után nekem jött ugyan az érzés, de akkor még nem akartam gyereket. Egyszerűen korai lett volna.

Hidd el, jönni fog az a nő akivel akarni fogod és ő is akarja. Én már lassan 10 éve a szakmámban dolgozok, messze nem tanulok. Ha az illető tanul, nem dolgozik, akkor azaz illető nagyon fiatal. Ő nem is fog akarni megállapodni. Bulizni, pasizni, inni akar még, nem pedig büfis pólóban kakis pelust cserélgetni.

2022. szept. 14. 00:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Az öcsém 3 hónap ismertség után jegyezte el akkor a barátnőjét (34 éves volt akkor, a lány 22). Utána már jött is a gyerek.

Ez 8 éve volt. Azóta 3 gyerek van, és boldogan élnek.

És előtte tesómnak nem nagyon volt kapcsolata, már azt hittük agglegény marad. És egyszercsak a semmiből, munka révén ismerkedtek meg (nem kollégák voltak, a lány készült egy projektmunkára az egyetemhez).

Van ilyen.

2022. szept. 14. 09:33
 16/21 anonim ***** válasza:
3 hosszabb kapcsolatom volt és mindhárom pár hónapon belül szülni akart vagy elmondta, hogy szeretne tőleg gyereket, csak már idős ahhoz, hogy bevállalja.
2022. szept. 14. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

#11!

Csak a katolikusok 99% nem bigott. Védekeznek.

2022. szept. 14. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:

#17! Oké, de 1.Miből gondolod, hogy egy volt katolikus pap nem az 1%-ból választ?

2. Még mindig vannak, köztük, akik szüzen mennek férjhez, tehát erre is nagy esély volt, olyankor nem szoktak 10évig járogatni, mert dugni akarnak.

3. A pasi gyereket akart, tehát olyan nőt vett el, aki szintén.

A kérdező azon csodálkozik, hogy még nem ismerték egymást eléggé, amikor gyereket vállaltak, de mivel náluk nincs válás, ez nem lehet visszatartó erő. Ha egyéb ok nem volt rá,(pl.anyagi), hogy később vállaljanak, akkor az ő nézőpontjukból már nem volt mire várni, mivel mindenképpen együtt maradnak. Védekezni pedig azok szoktak, akik nem akarnak gyereket.

2022. szept. 14. 10:57
 19/21 anonim ***** válasza:

#18!

Te miből gondolod, hogy ez az elsődleges szempontja?

Nem mintha számítana a válaszod, mert ezt te gondolod, de fogalamunk sincs, hogy ő mit gondol.

2022. szept. 14. 11:39
 20/21 anonim ***** válasza:
#19! Szerencse, hogy nem számít a válaszom, mert nem is tudnék válaszolni a kérdésedre. "Miből gondolod, hogy ez az elsődleges szempontja?" Mármint mi? Én semmire nem írtam ezt.
2022. szept. 14. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!