Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzéssel tölt el titeket az a gondolat, hogy senkinek sem vagytok elég jók?
Figyelt kérdés
A kérdés nyilván azoknak szól, akik érintettek ebben.2022. szept. 13. 21:59
11/19 anonim 

válasza:

1, hülyeség
2, nem érdekel, van jobb dolgom mint siránkozni és sajnáltatni magam
12/19 anonim 

válasza:

Akivel ezt érzem mert mondjuk kimosolyog vagy gúnyol csúfol vagy kritizál vagy akárhogyanis de bánt, annak én mégcsak meg sem akarnék felelni véletlenül sem.
Így.
13/19 anonim 

válasza:

Gondolom, nem ismersz mindenkit, tehát nem állíthatod, hogy senkinek nem vagy elég jó 🤷🏼♀️
14/19 FoxtrotLidérc 

válasza:

Egyszerű a dolog. Régen sokszor éreztem azt, hogy jaj jaj nem leszek senkinek sem elég jó. Mára ez átfordult. Ha így nem vagyok jó, akkor bukó! ^^ De nem nekem. :D
15/19 anonim 

válasza:

Most olvasom, 2 randiból vontad le ezt a következtetést?😂 Reméljük, nem vagy statisztikus.
16/19 anonim 

válasza:

Kínosan érzem magam az ilyen sebnyalós szövegektől. Mintha elvágnám a saját ujjam, hogy szopogassam.
Nem ismerek mindenkit, honnan tudnám, hogy nem vagyok elég jó senkinek? Amúgy meg le is szarom, önazonos vagyok, magamnak épp elég jó vagyok, különben nem így cselekednék az életemben. Aki ezzel nem bír azonosulni, az csak tönkretenné az életem, ha mellettem kötne ki.
17/19 anonim 

válasza:

Néha elszomorít, amikor látom, hogy a környezetemben mindenkinek párja meg gyereke van, de már beletörődtem a torz külsőmbe, és felhagytam a csajozással. Így legalább a kudarcélményektől megkímélem magam.
18/19 anonim 

válasza:

Én egy objektíven ronda nő vagyok... Néha szarul esik, hogy nem lát senki sem vonzónak, de aztán elfoglalom magam mással. (Nem tudom komolyan venni a szökőévenként egyszeri közeledéseket, egyrészt, mert ezek vagy ugratások, vagy ha "komolyabb", akkor sem fogok olyannal összejönni, akinek nem jutott más, és csak egy meleg lyuk kellene neki, amibe beledughatja... Közben meg a normálisan kinéző csajokra ácsingózik. Volt már ilyen barátom, soha többet... Annyira megalázó rám nézve)
19/19 anonim 

válasza:

#18 küldesz képet? meg akarom nézni, mennyire vagy csúnya
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!