Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen érzéssel tölt el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzéssel tölt el titeket az a gondolat, hogy senkinek sem vagytok elég jók?

Figyelt kérdés
A kérdés nyilván azoknak szól, akik érintettek ebben.
2022. szept. 13. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Azért láttam én már olyan pasikat olyan csajokkal, hogy "ez így hogy"? És fordítva is. Nem mondom, hogy veled is meg fog történni, csak mondom, hogy van ilyen.
2022. szept. 13. 22:05
 2/19 Noren1989 ***** válasza:
100%
Igazàból nyugodt közönnyel.
2022. szept. 13. 22:06
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Meg a másik, ki mondta neked? Mondta neked valaki? Mert amíg mások nem mondják, addig kitalálhatsz te magadról bármit.
2022. szept. 13. 22:06
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Én ebbe már kezdek belenyugodni, és elfogadni. Nem igazán tudok olyan lenni akire a nők többsége vágyik. Azt nem hinném, hogy senkinek ne lennék elég jó a világon, de azt tudom, hogy nagyon sok embernek nem vagy az.
2022. szept. 13. 22:09
 5/19 A kérdező kommentje:

#1,3: Nem mondta senki, de rengeteget dolgoztam / dolgozok azon, hogy vonzobb, erdekesebb legyek a nok szamara es ha az elmult fel ev eredmenyeit nezem (kemeny 2 randi - ami 2-vel tobb, mint elotte egesz eletemben - amik nem vezettek sehova), akkor csak azt a kovetkeztetest tudom levonni az egeszbol, hogy aktivan dolgoztam magamon tobb mint 800 orat es meg igy sem vagyok eleg jo.

Nem panaszkodas akar lenni, szoval tl;dr: sajat tapasztalataidbol kovetkeztettem erre.

2022. szept. 13. 22:11
 6/19 A kérdező kommentje:
tapasztalataimbol*
2022. szept. 13. 22:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
esélytelenek nyugalma
2022. szept. 13. 22:17
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
7: ez meg a másik. Nem mindegy már? Bárkinél próbálkozhatsz.
2022. szept. 13. 22:25
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, ez nem így működik. Fél év kb semmi.

Én 12 éve küzdök a magam démonaival és lemaradásaival, gátjaival. Mostanra azok, akiknek nem mondom el mi a helyzet, vagy nem ismernek nagyon jól, nem tudják, hogy szociális fóbiával és komoly szocializációs gondokkal küzdök. Hogy gyenge az empátiám és bizonyos helyzetekben képtelen vagyok kezelni az érzelmeimet, ami másoknak, akik "normálisak" meg se kottyan. Hogy pánikig tudom stresszelni magam egy sima ügyintézéssel és percekig, rosszabb esetben napokig készítem fel magam egy-egy telefonos megbeszélésre, ügyintézésre, időpont egyeztetésre. Ez ilyen, meg kell tanulni emellett látni a jó dolgokat, a pozitív tulajdonságokat is.

Az szuper, hogy neki álltál kijavítani a hibákat és fejlődni, de ez egy közel örökös folyamat, nem úgy megy, mint a házépítés, kész a fal, pipa, mehetünk tovább, hanem mindig van hova tovább fejlődni az adott képességet, vagy épp a külsőt tekintve is.

Ha valaki komoly lemaradásban van valamiért azt nem lehet pár hónap ráfordítással helyrehozni.

Ugyan én a problémáim ellenére is tudom, hogy sokaknál jobban állok, tudom, hogy sokan örülnének nekem, mégis tudom azt is, hogy soha nem érem el azt a szintet, amit egy egészséges pszichével megáldott, jól szocializált korombeli. Ezzel a ténnyel egyszerűen meg kell tanulni együtt élni és közben büszkének lenni arra, amit elértél. Ennyit tehetsz te is. Örülsz annak, hogy két randival és rengeteg tapasztalattal beljebb vagy. Nem úgy fogod fel, hogy senkinek nem kellesz, hanem, hogy ezeknek a lányoknak nem voltál megfelelő, viszont, már volt átlag 3 havonta egy nő, akinek külsőre tetszettél. Ezek is sikerek. Aztán majd lesz olyan nő is, akinek külsőre is és jellemre is bejössz. Elvégre, már így is volt kettő akinek tetszettél, miért ne lenne egy olyan is, akinek a jellemed is bejön? Főleg, ha továbbra is dolgozol magadon.

A (gyk-s) közhiedelemmel ellentétben, mindenki kap kosarat. A nagyon jó pasik is.

2022. szept. 13. 22:26
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Kezdem megszokni/megtanulni, hogy ne másnak-, hanem magamnak feleljek meg. Amúgy meg full tökééletes ember nincs.
2022. szept. 13. 22:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!