Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak egy esélyt ennek a problémás helyzetű lánynak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal és egészen jól alakultak a dolgok. Még mindig az elején tartunk, de elkezdett furcsán viselkedni. Tegnap kibukott az igazság. Bevallotta, hogy két éve prostiként dolgozik és hogy rendszeresen kokainozik. Elmondása szerint már nem bírja és kilépne ebből az életből, de egyedül, segítség nélkül nem megy neki... Kedves, aranyos, szerény nőként ismertem meg. A közös programok, az együttlétek is nagyon jók voltak. Már elkezdtem beleélni magam. Becsülöm benne, hogy őszinte volt, de azért nem erre számítottam. Kértem egy kis gondolkodási időt. Sírva könyörgött, hogy ne dobjam el. Szerintetek? Én 30/F, ő 26/n

2022. szept. 13. 14:31
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Eskü nem törlöm ezt a kérdést és írok majd a fejleményekről. Minden bizonnyal be fog feküdni a Nyírőbe. Erről ennyit.
2022. szept. 14. 21:43
 32/35 anonim ***** válasza:
53%

31# "be fog feküdni a Nyírőbe..."

Komoly kapcsolat lehet...

2022. szept. 15. 01:47
 33/35 anonim ***** válasza:
57%
szerintem az, hogy letagadta, hogy prosti, pont azt jelenti, hogy változtatni szeretne, és erre veled rád esélyt. Tehát én ezt bocsánatos hazugságnak tartanám. Az más kérdés, hogy sikerül-e neki megváltoznia. Terápiával azért van erre esély. de kis esély szerintem is van arra, hogy már elérte a cinikus szintet és végül lehúz magával, vagy kihasznál. Szóval ésszel csináld, és te is beszélj a terapeutájával, vagy másik addiktológus szakemberrel. 29,18,7,6 voltam. drukkolok, hogy sikerüljön.
2022. szept. 15. 07:21
 34/35 anonim ***** válasza:
69%
Én szurkolok nektek!
2022. szept. 21. 22:42
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is, hogy állnak a dolgok?
2022. okt. 11. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!