Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak egy esélyt ennek a problémás helyzetű lánynak?
Kemény dió, de szerintem adj neki egy esélyt!
Ez hosszú és küzdelmes menet lesz, de ha látod rajta, hogy tényleg szeretné a változást, segítsd benne!
Másrészről azoknak is igazat adok, akik azon a véleményen vannak, hogy csak kapaszkodni akar valakibe. De gondolj bele...aki már ennyire mélyen van, mégis miben és kiben reménykedhet? Ki tudja, mi sodorta oda, hogy a prosti útra lépjen. Mellesleg simán benne van a pakliban, hogy nem csak a "létra" szerepét látja benned!
Az exemnek egyébként ennél ezerszer kisebb problémái voltak, de a kapcsolatunk végére én voltam a padlón, mert olyan szinten kicsinált, pedig próbáltam segíteni neki.
Na, azóta problémás, lelki sérült, drogos, etc. férfi azonnal skip.
Más problémáját nem az én dolgom megoldani. :D
Napi kamu kérdés.
Ha valódi lenne, akkor természetes és határozott NEM lenne a válaszom. Egy ennyire sérült ember, aki ráadásul függő is, nem szeret senkit és semmit! Az ilyen életmódnak egyébként látható nyomai is vannak, amitől egyáltalán nem kelti az aranyos, cuki lány benyomását, azt meg még a hülye is tudja, hogy ha valaki rövid ismerettség után könyörög nekünk, hogy ne hagyjunk el, az önző és le akar minket a szintjére rántani.
Kérdező, őszinte leszek.
Huszonéves vagyok, még tanulok, kezeletlen szorongásom, stb.-m van, az anyagi helyzetem is rossz. Ismerek egy pár hozzám hasonló személyt, de egyikünknek sem jutna eszébe sem a drog, sem a prostitúció.
Így sem vagyunk főnyeremények, de az az ember aki fiatalon a drogokhoz nyúl és elkezdi árulni a testét az a legkisebb esetben alkalmas közel s távol párkapcsolatra.
Azért akar beléd kapaszkodni mert látja, hogy jóindulatú vagy de könnyen pokollá teheti az életed, ha belebonyolódsz bármibe. Majd ha rendbe tette az életet, esélyt adhatsz neki de van millió normálisabb nő, ő konkrétan a legalja.
Nem tartozol felelősséggel iránta, viszont ha összejössz vele, csak lehúz a szintjére.
16# És nyakadba veszel egy full problémás nőt akinek a gyámja/pszichológusa leszel ingyen és bérmentve.
🙄 Ennél alacsonyabb léc már nincs, bár nem tudjuk hogy te mennyit érsz, csak sejtjük.
Keressen egy normális munkahelyet, és leszoktató terápiát. Van visszaút, ha ő is akarja. A legtöbb ilyen nőt valaki lehúzza, nem magának és nem magától csinálja.
Engem az anyám adott el, és az utolsó filléremet is kisírta tőlem. 32 évesen szakítottam azzal az életformával és az anyámmal. Munkahelyem van, férjem, és gyerekem. Anyám pedig nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!