Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak egy esélyt ennek a problémás helyzetű lánynak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal és egészen jól alakultak a dolgok. Még mindig az elején tartunk, de elkezdett furcsán viselkedni. Tegnap kibukott az igazság. Bevallotta, hogy két éve prostiként dolgozik és hogy rendszeresen kokainozik. Elmondása szerint már nem bírja és kilépne ebből az életből, de egyedül, segítség nélkül nem megy neki... Kedves, aranyos, szerény nőként ismertem meg. A közös programok, az együttlétek is nagyon jók voltak. Már elkezdtem beleélni magam. Becsülöm benne, hogy őszinte volt, de azért nem erre számítottam. Kértem egy kis gondolkodási időt. Sírva könyörgött, hogy ne dobjam el. Szerintetek? Én 30/F, ő 26/n

2022. szept. 13. 14:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
80%
Én nem adnék, eleve drogos arról meg már ne is beszéljünk, hogy pénzért árulja magát. Változtatna, ja gondolom, ha talál egy balekot aki eltartja
2022. szept. 13. 14:37
 2/35 anonim ***** válasza:
75%

Biztos nem kezdenék egy ilyen nővel.

Ki tudja, milyen károsodást szenvedett a drogoktól, valamint milyen nemibetegsége lehetett már, a HPV-ről nem is beszélve.

Biztosan nem. Nem tartozol felelősséggel egy ilyen nőért, jól írja az egyes, ne legyél balek!

2022. szept. 13. 14:39
 3/35 anonim ***** válasza:
53%

Jó nagy szerencsétlenség lehetsz, egy borzasztóan kétségbeesett ember ha adsz neki esélyt.

Max azok a lúzerek adnának akiknek mindegy csak legyen egy punci

2022. szept. 13. 14:39
 4/35 anonim ***** válasza:
71%
Ember ez nyilvánvaló ; egy luzert keres akin élősködhet. Semmi eszed nincs ha te ebben beleugrasz.
2022. szept. 13. 14:46
 5/35 anonim ***** válasza:
55%
Dorogos a nő! Kuka.
2022. szept. 13. 14:50
 6/35 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nemes és önzetlen lenne, ha megpróbálnád.

Laikusként így kezdenék bele:

- hagyja abba a prostitúciót

- menjen el terápiába, pl. a Nyírőben van Drogambulancia, csoportok, egyéni terápiák - más kérdés, hogy mikor kerül sorra. Van egy app is, hátha az is segít: [link]

- teljes kivizsgálás: AIDS, HPV, stb.

- a lány környezetéből eltávolítani a gyanús, veszélyes alakokat, ha vannak. De ha ilyenek vannak, az szerintem nagy kockázat számodra is.

Ha ezek így megvannak és még éltek, megpróbálhatjátok. Meglátod, mi lesz egy év múlva. Ha jár terápiába te is beszélgess el a terapeutájával, hogy szerinte mennyire maga ura, vagy irányítja már a drog, mire számíthatsz?!

A kokain nem tudom milyen, de van egy ismerősöm, aki heroint tol, ő flexszel esett neki a családi széfnek, egy elvonási tünet jelentkezésekor.

Egy barátnőm miattam leszokott a cigiről és jobb élete lett. Tudom, ez apróság ehhez képest, de mégis.

49f

2022. szept. 13. 14:58
 7/35 anonim ***** válasza:
41%
6# vagyok. Azt is megteheted, hogy te először felhívod a Nyírőt, és ott kérsz tanácsot, hogy mire számíthatsz ezekkel a beállításokkal. Ott adnak egy szakmai választ erre.
2022. szept. 13. 15:00
 8/35 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem esélyt érdemel, ha le tudod szoktatni ezekről a káros szenvedélyekről.
2022. szept. 13. 15:03
 9/35 anonim ***** válasza:
79%

Háát...

A "problémás helyzetű" elég finom jelző.

Természetesen - kivéve pár nagyon extrém esetet - nem a múltja alapján akarok megítélni senkit. Viszont ha velem akar járni, akkor ne dugjon mással. Ennyire egyszerű. Könyörög, hogy ne hagyjam el? Nem hagyom el, de attól a perctől kezdve nincs gyömöszölés mással.

2022. szept. 13. 15:03
 10/35 anonim ***** válasza:
78%

Az még hagyján hogy kva, de hogy drogos is, az nagyobb baj.

De hát kinek mi.

Úgysem tud itt róla lebeszélni téged kérdező!

Persze, adj neki esélyt, küzdj vele, nektek ez kell akkor ez kell.

2022. szept. 13. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!