Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondolnak az ilyen férfiakról?
9
Nem ezt nézem. Ha van egy csinos, szimpatikus nő (elsőre annak látszik) és azt látom hogy neki is az vagyok… aztán később kiderül hogy diplomás és ezt szinten elvárja. Akkor miért én tehetek róla hogy pont ilyet fogtam ki?
11
És keresel annyit, mint en, a diplomás "Fanni"? (Tehát, esetemben netto 580at!)
Milyen érdekes, hogy nővel van tele a felsőoktatás! Biztos azért, mert minden nő gazdag családbol szarmazik, és meg véletlenul sem azért, mert a nők kitartóbbak, és nem itt picsognak, hogy a "körülmények áldozata vagyok"
🤦♀️🤷♀️
Nem tudom, szerintem a vézettség nem feltétlen függ össze az intelligenciával. Nem minden szakmunkás egyenlő egy seggvakarós segédmunkás Józsival, erre ismerek élő példákat is. De asszem nálad a viselkedésed alapján nem a felsőfokú végzettség hiányával van a gond. :DD
Üdv egy leendő diplomás "Fanni".
Nem tudom miért általánosít ezen az oldalon mindenki.
Nincs olyan, hogy férfiak, van olyan, hogy Kis Pisti és Kovács Peti stb.
A múltkor a villanybojler szerelőjével Platónról beszélgettem.
Mi is itt a kérdés?
Hogy vannak -e emberek, akik sztereotip módon gondolkodnak másokról?
Vannak. És bizony a kérdező is annak tűnik (ld #7-es hozzászólás)
#7: "van egy egyszerű Feri vagy Balázs aki okos"
És ez az okosság miben mutatkozik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!