Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éven belül az átlagkeresetes vagy amolyan nyomibb pocakos férfiak totál esélytelenek lesznek?
Ha így folytatódik ez a női igények meg válogatás akkor a teljesen normális de egyszerű fazonoknak csak a recska marad?
Kitűzték a nők ilyen kritériumokat amiket nem mindenki tud megugrani! Pl
- 180 cm
- diploma
- saját lakas\ autó
- 65-75 kg (180 mellé)
- 600 ezer -1 millió közötti bér
A szép vékony nőknek igen, ezek az elvárásaik.
A te szinteden lévőkkel próbálkoztál már, vagy úgy vagy vele, hogy inkább a szűzi halál, mint egy nem 10/10-es nő?
"600 ezer -1 millió közötti bér"
Hol talalsz te ilyen alacsony igenyekkel noket?
1
Nem ő vagyok
2,
Hol írtam az én igényeimet? Nem tetszenek a 40 kilós csontváz lányok. De a bálna típus se.
- 180 cm ❌ Senkit se erdekel
- diploma ❌ Senkit sem erdekel, bár baromi konnyu megszerezni
- saját lakas\ autó ✅ ALAP
- 65-75 kg (180 mellé) ❌ Hülyeség
- 600 ezer -1 millió közötti bér ✅ Ha körbenézel a boltokban, meg úgy bárhol az árakat illetően, rájössz, hogy jelenleg ez egy alap...semmi luxus, es ez az átlag!
Figyelj, hasonló szintű nőknél bármikor lehet esélyed..
Itt az a kérdés, mennyire tudod lentebb adni.
Sokan inkább egy hájtenger ronda nővel vannak, csak hogy ne legyenek egyedül.
6
Hát nem tudom, BGE a Pénzügy és Számvitel annak számit? Vagy az is büfészak? Egyebkent nem csak az számit, csak az IS számit! A netto 600, pedig egyaltalán nem magas fizetes...az autó meg manapság már alap, ahogy 30 felett a saját lakas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!