Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha félek, hogy elhagynak valaki szebbért?
Nevetségesnek tűnő, de számomra sajnos nagyon valóságos para. Félek attól, hogy ha lesz párom, és bemutatom olyan családtagoknak, barátoknak, akik nálam jobban néznek ki, inkább róluk kezd el fantáziálni helyettem, vagy legszívesebben lecserélne rájuk, félnék, hogy ha az exei jobban néznek ki, mint én, vagy úgy tűnik, hogy van egy zsánere, amibe nem illek bele, szamár vagyok ló helyett, és lelép mellőlem, amint talál valaki jobbat. Én egyébként békében vagyok a külsőmmel, viszont ez édeskevés, ha a másiknak nem elég jó, és azért reálisan nézve bőven vannak nálam szebb nők is.
Trauma is közrejátszik a helyzethez, kamaszkoromban rengeteg atrocitás ért a testalkatom miatt (vastag csontozat, kis mellek, széles csípő, nagyobb fenék, nem lapos has-kombináció - egyébként egészséges testsúlyban vagyok, adok a megjelenésemre, és az arcom sem ronda), illetve sajnos csaltak is már meg, és ezek a visszajelzések eléggé belém égtek. Pszichológust ne ajánljatok, mert van, viszont szívesen meghallgatom, hogy nőként ha volt veletek hasonló, hogyan lendültetek túl rajta, illetve férfiként hogyan álltok ehhez a témához. :)

Az ilyen erős érzés, amit ako3is érzel ha párod sincs és nincs konkrét esemény ami kiváltja egy személy iránt a bizalmatlanságot, gyermek korból eredeztethető. Kötődési gond. A szülőhöz való viszonyban volt törés. Különben elfogadnád magad elégnek, de mivel akkor sem voltál elég ezért sosem érzed ezt.
Írtad h ne mondjuk a pszichológust, pedig más nem fog segíteni. Keress másikat ha 1 éven belül sincs semmi javulás

A külső nőként nekem is nagyon fontos. Azaz első, amit észreveszek. Ha az nem jön be, akkor a többire sem leszek kíváncsi.

Érdemes lenne valami terápiába elmenni, ahol ezekről beszélgetsz szakemberrel.
Teljesen feleslegesen aggódsz olyan dolgon, ami még nem valóság.
Tehát nincs veled senki, de te már előre "tudod", hogy le fog cserélni. Én is azon aggódtam, hogy a lány, akinek még a kezét se fogtam meg, mi lesz majd, ha összejövünk és utána szakítunk. Aztán végül a kezét sem fogtam meg, anélkül lett vége. Tök felesleges.
49f

Nyilván nem lehet kizárni, hogy az embert elhagyják. Nem csak a telt alkatúakat, hanem bárkit. És nem csak a külső miatt. Számtalan ok lehet, amiért az ember "kiszeret" a másikból.
De azért egy mély érzelmeken nyugvó, komoly kapcsolatban ennek a valószínűsége elég minimális.
Most őszinte legyek? Legutóbbi barátnőmnél az unokatestvére ha pusztán ezt nézzük, alkatra is, és arcra is jobban bejött. De eszembe nem jutott, hogy vele kezdjek, mert nem belé voltam szerelmes. Ha pedig valaki nekem fontos lesz, akkor ebből a státuszból csak akkor kerül ki, ha hathatósan tesz érte.

#7!
Pedig az 5-ösnek teljesen igaza van.
Az egyik leggyakoribb hazugság a vastag csontozat.
Nem leszel 10 kg-mal nehezebb és nem lesz 10 centivel szélesebb a "vastag csontozat" miatt.

gyááá onbizalom level 0
vigyazat, szokimondo kemeny szoveg:
a kerdeseim:
1) pasi nelkul mar nem is vagy ertekes?
2) mindenki mas ertekesebb/erdekesebb, mint te?
3) nem vagyok kover, csak vastag a csontozatom.
4) ne ajanljatok pszichologust, mar van
es a valaszok
1) tanuld meg onmagadat szeretni, elfogadni. ne legyel kapcsolatfuggo, mert akkor mindig mastol fog fuggeni a boldogsagod.
2) tegyel azert, hogy szeresd onmagad. hogyan szeressen a masik, ha te magadat sem tartod ertekelhetonek?
3) tipikus onhazugsag. irany az edzoterem, tessek eljarni kocogni, fittness, leallni a cukorral, normalis kajakat enni, lefogyni egy normalis sulyra, mert ahogy Norbi mondta, a dongo leptu asszonysagokat kevesen csipik.
4) a dokit meg dobd ki, sokat nem er.
szerezz onbizalmat, tuzz ki celokat, valositsd meg, utana nem teszel majd fel ilyen buta kerdeseket.
sok sikert!
40/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!