Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha félek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek, hogy elhagynak valaki szebbért?

Figyelt kérdés

Nevetségesnek tűnő, de számomra sajnos nagyon valóságos para. Félek attól, hogy ha lesz párom, és bemutatom olyan családtagoknak, barátoknak, akik nálam jobban néznek ki, inkább róluk kezd el fantáziálni helyettem, vagy legszívesebben lecserélne rájuk, félnék, hogy ha az exei jobban néznek ki, mint én, vagy úgy tűnik, hogy van egy zsánere, amibe nem illek bele, szamár vagyok ló helyett, és lelép mellőlem, amint talál valaki jobbat. Én egyébként békében vagyok a külsőmmel, viszont ez édeskevés, ha a másiknak nem elég jó, és azért reálisan nézve bőven vannak nálam szebb nők is.

Trauma is közrejátszik a helyzethez, kamaszkoromban rengeteg atrocitás ért a testalkatom miatt (vastag csontozat, kis mellek, széles csípő, nagyobb fenék, nem lapos has-kombináció - egyébként egészséges testsúlyban vagyok, adok a megjelenésemre, és az arcom sem ronda), illetve sajnos csaltak is már meg, és ezek a visszajelzések eléggé belém égtek. Pszichológust ne ajánljatok, mert van, viszont szívesen meghallgatom, hogy nőként ha volt veletek hasonló, hogyan lendültetek túl rajta, illetve férfiként hogyan álltok ehhez a témához. :)

2022. szept. 9. 07:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanígy érzek. Olyan párt kell találni, aki kb. rajong érted és nem fogod azt érezni mellette, hogy nem vagy elég jó.
2022. szept. 9. 07:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedés folyamán általában el telik egy idő ami alatt érezhető a másikon, hogy te miattad jön veled össze és téged akar vagy csak szimplán legyen valaki indok miatt. Ha az előbbi megvan és érezhető, hogy téged akar és rajong érted akkor nem fog lecserépni mert nem véletlenül van veled. Egyébként a párkapcsolat a szereteten alapszik nem azon, hogy jobbra cserélgessük egymást.

Ha adhatok tanácsot akkor két dolgot mondanék neked.

1. Adj időt az ismerkedésnek és ne akarj görcsössen találni valakit.

2. Ha megvan a kapcsolat akkor ezekkel a dolgokkal ne kérdőjelezd meg őt, mert nagyon rombolni tud, ha folyton bozonygatni kell, hogy igenis téged szeretlek stb és rosszul eshet a másiknak.

2022. szept. 9. 07:32
 3/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell túl gondolni,mindig jön egy jobb.
2022. szept. 9. 07:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen érzésem nincs, én úgy érzem ha engem választ valaki, akkor velem akar lenni és maradni hisz én is így érzek, hogy azért vele vagyok mert vele akarok lenni. Azt hiszem ez az egeazséges. Jóban vagyok az exekkel, van egy gyermek is onnan, a másik csak ismerős de nem vagyok féltékeny ha beazelnek.

Abból indulok ki h ha nekem tetszik egy férfi, netalántán még abba is belegondolok h vele milyen lehet, az közel sincs ahhoz h a páromat elhagyjam. Ez olyan h hűséges vagyok nem vak.

Szerintem ez a traumákból ered nalad, felül kéne ezen kerekedni. Szerethető vagy és elég jó vagy. :)

2022. szept. 9. 07:36
 5/20 anonim ***** válasza:
25%

vastag "csontozat"

[link]

2022. szept. 9. 07:42
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Telt alkatu nő vagyok, és ugyanezt érzem. 😪
2022. szept. 9. 07:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Na, az 5-öshöz hasonló kommentelők miatt írtam oda, hogy egészséges testsúlyban vagyok. :D Többieknek köszönöm az érdemi választ!
2022. szept. 9. 07:50
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem pl kifejezetten a teltebb nők tetszenek
2022. szept. 9. 07:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezdj párkapcsolatba, ha nem tudsz megbízni egy másik emberben. Ezen kívül semmit sem tehetsz. Mindig mindenkitől lesz egy más miatt vonzóbb ember.
2022. szept. 9. 07:54
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem a csontozatod vastagabb, hanem a rá rakódó réteg. Ettől még lehetsz normál testsúlyú. Ne legyél olyan, mint a gyakori jelenlegi vezető trollja az "erős vázizomzatával, kis pocakjával".
2022. szept. 9. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!