Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság körülbel mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság körülbel mekkora egzisztenciánál kapja fel egy nő a fejét és utána elkezd flörtölni a pasival?

Figyelt kérdés
2022. szept. 8. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Hol ismerkedsz?

Valaki mondja már meg , hogy a viharba lehetne ezeknek elmagyarázni, hogy az ilyen nők akik ilyen paraméterek alapján "flörtölnek" olyanok is.

De amúgy ha meg ilyet keresel , akkor puncs.hu, lehet a rosszlányok , menj sugardaddynek , bérej eszkortot , ott konkrét árlisát fogsz kapni , hogy mit mennyiért vállalnak

2022. szept. 8. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Variációk:

1. Helyes, normális srcác vagy: 5-600 ezer

2. Nem vagy az, de túl ronda sem, jobb napokon egész szórakoztató vagy: 1 millió

3. Ronda vagy és kiállhatatlan: több millió havonta

2022. szept. 8. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Igazából akkor van értelme egy sikeresnek mondható ismerkedésnek, ha a férfinek nem kell külön bizonygatnia semmi "extrát", az-az a nő elfogadja úgy, ahogy van.

Amelyik férfi már a "lefizetés" eszközével próbálkozik, az kb annyit is ér, és az a nő sem ér többet, akinek a pénz az elsődleges prioritás. 🤔

2022. szept. 8. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

A hölgy életkorától is függ - szerintem!

20-as, 30-as korosztály (kb. 45 éves korig bezárólag - tegyük fel.) Havi kb. min. 1 millió (a családalapítási szándékot kalkuláltam bele!)

De nem teljesen elképzelhetetlen, hogy a családfa(!) történet is beleszól (magasabb végzettség, luxus igények...)

45 és 65 év közöttiek talán jobban "megalkudhatnak". (De szintén nem zárom ki, hogy a családfa történet függvényében változnak az elvárások...)

A 20 év alattiak még nagyon életkezdők (tájékozódási pontjaik előttem ismeretlenek.) Talán a szülők határozzák meg?!

65 év felettiek már nem biztos, hogy mindenáron keresnek társat - hacsak nem az idősek otthonában?! Akik már régóta egyedül élnek, nem biztos, hogy bárkiben is meg fognak bízni, annyira, hogy a lakásajtóig beengedjék...

De még ez is családfa történet függő...

2022. szept. 8. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Ebbe a kategóriába úgy látom, hogy normális embernek már nem éri meg járni egy ideje.
2022. szept. 8. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

#1es voltam

Ti azok vagytok, akik chatbe ráírnak a nőre , "szia Gyuri vagyok ,300 a nettóm elvehetlek feleségül?"

🤣🤣🤣🤣

2022. szept. 8. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
A teljes kompenzacios csomagom jelenleg netto 2 millio korul van havonta. Ronda vagyok, ez meg nem eleg, hogy a kinezetem ellenere szep nok is lealljanak velem. En olyan havi 10 millio kornyekere saccolom, az mar eleg kellene legyen, hogy szep nok is megalljanak.
2022. szept. 8. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehet konkrét összeget mondani, fontosabb hogy villantani tudjál.

Ott volt például Berki Krisztián. Lényegében nincstelen volt, de jól elő tudta adni magát és a nők imádták.

2022. szept. 8. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
Havi 1,5 millától.
2022. szept. 8. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!