Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisti vagyok 40 éves, Mamahotelba élek! Hol találhatnék ilyen nőt?
Figyelt kérdés
Aki hasonlít Vajna Timire, mert Ő az ideálom!
Sajnos Ő elérhetettlen számomra!
Tehát akit keresek: Magas, vékony, olyan alakkal mint Timinek, barna szem, hosszú barna haj, lehetőleg hasonlítson az arca a Timiére
Én: Pisti vagyok 40 éves, szüleimmel élek, de van saját szobám, jelenleg ugyan nem dolgozok, de már folyamatba van, a személyi és vagyon őr tanfolyam
ja és persze Budapest!
2022. szept. 8. 02:14
11/15 anonim válasza:
7: Te meg legalább nézz utána, hogy debreceni, nem pesti.
12/15 anonim válasza:
Majd a munkahelyeden sok ember megfordul, és ott megtalálhatod a hasonmást.:) Legyen FB-profilod és névjegykártyád és 1-2 jó vicced, gyakorold be az óvszerhasználatot, csekkolj le pár hotelt, amiben majd szobát veszel ki kettőtöknek, mosd meg a füledet, vegyél pár új fehérneműt és pólót, cipőt, nadrágot, 1 jó szabású dzsekit.
13/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, ki az a VR Pisti, semmi közöm hozzá, valamit benéztetek.
2022. szept. 8. 10:51
14/15 anonim válasza:
Szívesen leírom, hogy szerintem ki vagy, de akkor megint ki leszel akadva.
Inkább ne bolygassuk.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom min lennék kiakadva, tekintve hogy fogalmad sincs, ki vagyok.
2022. szept. 8. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!