Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pisti vagyok 40 éves, Mamahote...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisti vagyok 40 éves, Mamahotelba élek! Hol találhatnék ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Aki hasonlít Vajna Timire, mert Ő az ideálom!

Sajnos Ő elérhetettlen számomra!

Tehát akit keresek: Magas, vékony, olyan alakkal mint Timinek, barna szem, hosszú barna haj, lehetőleg hasonlítson az arca a Timiére

Én: Pisti vagyok 40 éves, szüleimmel élek, de van saját szobám, jelenleg ugyan nem dolgozok, de már folyamatba van, a személyi és vagyon őr tanfolyam

ja és persze Budapest!

2022. szept. 8. 02:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
7: Te meg legalább nézz utána, hogy debreceni, nem pesti.
2022. szept. 8. 07:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Majd a munkahelyeden sok ember megfordul, és ott megtalálhatod a hasonmást.:) Legyen FB-profilod és névjegykártyád és 1-2 jó vicced, gyakorold be az óvszerhasználatot, csekkolj le pár hotelt, amiben majd szobát veszel ki kettőtöknek, mosd meg a füledet, vegyél pár új fehérneműt és pólót, cipőt, nadrágot, 1 jó szabású dzsekit.
2022. szept. 8. 09:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, ki az a VR Pisti, semmi közöm hozzá, valamit benéztetek.
2022. szept. 8. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Szívesen leírom, hogy szerintem ki vagy, de akkor megint ki leszel akadva.

Inkább ne bolygassuk.

2022. szept. 8. 10:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom min lennék kiakadva, tekintve hogy fogalmad sincs, ki vagyok.
2022. szept. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!