40 éves férfi hogy a francba őrzi meg vonzó külsejét?
Rendben sportol oké edzőteremben szoktam látni, de csomó 40 évest ismerek akik maratonokat is lefutnak de attól mégsem néznek ki olyan fiatalnak és vonzónak.
Szóval irigylem basszus a csávó 10-15 évvel fiatalabb csajokkal is randizgat ahogy látom.
Ezt a genetikai dolgot nem értem, nem csak kifogás ez mások részéről?
# 3
De ezt sem ertem. Akkor azt milyen nők mondjak hogy 40-es férfiak már lepukkant roncsok?
Én meg téged nem ertelek. Mit általánosítasz itt? Milyenek nők milyen férfiakra...?
Minden élethelyzet más minden nő más minden 40 éves férfi más.
Van aki 40 évesen már félkopasz és ősz. Van aki meg nem.. na ennyi. Szerencse és genetika kérdése. Na meg életstílus.
még nem vagyok 40, ahhoz még 12 évnek el kell telnie, de azt tudom, hogy a stressz és az önelhanyagoltság és a belső feladás mire képes és azt is, hogy ennek az ellentéte mire
Van egy rakat 50+-os modell akik úgy néznek ki, hogy a legtöbb 25 éves csaj tuti elmenne velük egyet "ismerkedni"
Ez az én véleményem:
- legeslegnagyobb részben genetika
- a maradék, eléggé nagy részben a lelkiállapot: család, munkahely, egyebek
- és egy kisebb részben az egészséges életmód: táplálkozás, sport
Ettől még rettentő fontosnak tartom az egészséges életmódot, de nem hinném, hogy az öregedésben (főleg az arc öregedésben) ez játszaná a főszerepet.
Tényleg leginkább a genetika számít. Utána jön az életmód. Aztán a lelki dolgok.
Én még csak 30 vagyok, de átlagban 20-25-nek tippelnek. Néhányan 18 körülinek. Nem tettem érte különösebben semmit, valamennyire sportolok, de ugye az arc az alap, amiből kort tippelnek.
Sokat alszik
Nem dolgozik napi 12 órát
Nincs családja
Magára koncentrál
Sportol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!