Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy az orvosok szórakoznak vele, és emiatt nem tud társat keresni?

Figyelt kérdés
Van egy gócbetegségem, ami miatt nem áll már fel 2 éve. Háziorvos meg elküld, hogy nincs semmi bajom, mert a vérkép csak itt-ott tér el picit, de folyamatosan be vannak gyulladva dolgaim, és a bőrömön is jönnek ki foltok. Mit tennétek? Van egy lány akivel szeretnék foglalkozni, de így nem akarom felkeresni. Kórházi orvos meg visszairányított háziorvoshoz. Annak meg ha mondom mi bajom, azt mondja hogy menjek onnan, közben folyamatosan romlik az egészségem.
2022. szept. 7. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Ismerős a helyzet. Nekem ugyan ez van csak a kövérséggel. A hazi orvos 15 éve nem hajlandó segíteni! Diéta és sport szöveggel elküld. Nem akarja kivizsgálni hogy esetleg valami okozza e nálam ezt. Mert rendszeresen edzek és dietasan eszek évek óta. Akkor is csak gyarapszik a súly. De direkt nem kapok segítséget.
2022. szept. 7. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
15 éve nem tudtál másik orvost keresni?
2022. szept. 7. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az impotenciával van így. Senki nem tudja megmondani, mitől lettem az.
2022. szept. 7. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
3: Nekem tini korom óta van részleges, azaz kipihent és egészséges állapotomban van, hogy kőkemény, de nagyon kell koncentrálnom, mert nagy a méretem és rengeteg vér kell bele, és nem mindig kemény. Endokrinológián pár éve rendben volt minden. Most meg az orvos azt mondja, maga egy jó kiállású fiatalember, nincs magának baja, csak azért, mert adok magamra, és nem nézek ki élet-halál között. Közben meg fenn állnak a panaszok, duzzanatok, bőrelváltozások.
2022. szept. 7. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Hozzám is kb. így állnak az orvosok. Ha nem vagyok fél lábbal a sírban, akkor nincs is semmi bajom.
2022. szept. 7. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Keress egy olyan dokit, aki meghallgat és komolyan vesz, ne nyugodj bele abba, hogy rosszul vagy, csak mert a jelenlegi orvosod így áll hozzád! Én nő vagyok, teljesen más jellegű krónikus betegséggel, 4 évbe és 11 orvosba került, mire meglett a baj, de nagyon hálás vagyok érte, mert egyébként tönkretenné a betegségem az életemet.
2022. szept. 7. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az igen. Van ám kitartásod. Lassan nekem is a negyedik éve lesz, hogy elkezdődött, rengeteg orvosnál jártam, voltak vizsgálatok, gyógyszerek és még mindig semmi. Igyekszem nem feladni, de fáradok.
2022. szept. 7. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Köszi! Jó, kitartás is van benne, de leginkább az volt a "titok nyitja", hogy 22 évesen annyira leromlott a fizikai állapotom, hogy mozogni is fájt, a szellemi állapotom is megszenvedte a helyzetet, úgyhogy nem volt más választásom. :D Kitartást neked/nektek, esetleg olyan fórumokon, csoportokban érdemes embereket keresni, akik hasonló problémákkal küszködnek, vagy esetleg olyan betegségük van, amit gyanítotok, én is így találtam meg egy véletlen folytán a dokimat.
2022. szept. 7. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez mentális probléma lesz , az orvosnak igaza van...
2022. szept. 8. 06:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Az orvosnak igaza van és te mentálisan nem vagy képes felizgulni. :)

Vagy megszoktad a markodat, stb.

2022. szept. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!