Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kisugárzásom miatt rám se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisugárzásom miatt rám se néznek a nők, létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Mindenhol minden nő kínosan elfordítja a fejét ha meglát, vagy a földet nézi. Van amelyik az utca túloldalára is átmegy inkább (volt rá példa). Ha tehetik (mert nem kerülhetik el h beszéljünk, pl bolti eladó, munkatárs, ügyintéző, pincércsaj, stb) akkor is a falat nézi mindegyik inkább. Egyszóval minden nő kínosan kerülni igyekszik velem minden minimális kontaktot is.

Azért lepödök meg ezen mert ilyen szinten a feltünöen ronda vagy hajléktalan embereket sem szokták ignorálni.

Pedig volt korábban pár bnőm (majd 10 évig egy tartós is, előtte meg utána is vagy 4-5), szval olyan nagyon ronda sem vagyok. Tiszta vagyok, normálisan öltözöm, semmi extra nincs rajtam. Se kövér se pálca nem vagyok. Kigyúrt se. Fux se. Semmi. Teljesen átlagos vagyok.

Egyszer egy nöismerősöm azt mondta h a kisugárzásom agresszív, dühöt mutatok amit mindenki észrevesz. Pedig nem akarom ezt, nem játszok rá. Mégis ez van. Ez lehet ilyen szinten taszító?

Nem érdekelt am sosem, de ez már nagyon feltűnő.

2022. szept. 6. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Ennyire nincsen önreflexiód, kérdező?
2022. szept. 6. 14:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs. Sose tudtam magam objektíven látni. Szociálisan nem vagyok erős.
2022. szept. 6. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
14%

Azért mert elvileg volt baratnőd az nem garancia rá hogy nem vagy ronda.

Én pl a nagyon dagadt pasikat szoktam annyira elkerülni hogy át megyek a túloldali utcába ha meglátom.

2022. szept. 6. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem "gyengeség", hanem egy alapvetően elvárható tulajdonság terén meglévő súlyos fogyatékosság. Talán ideje lenne elkezdeni bepótolni, nem gondolod?
2022. szept. 6. 14:41
 5/11 A kérdező kommentje:

4 - ez csak egy szintig tanulható. Nagyrészt jellemvonás, ami nem változik. De nem is erről szólt a téma, nem változik ettől semmi.

3 - azért jelzöértékü valamennyire...+ a rondaság/szépség aránylag szubjektív. Mondjuk úgy h feltűnő diszharmónia nincs a külsömben, ennyit azért tudok.

2022. szept. 6. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Látni kéne téged ahhoz hogy erre választ kapj.
2022. szept. 6. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Mutasd magad.
2022. szept. 6. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Könnyen lehet, hogy agresszívnak tűnsz. Az megmagyarázná miért nem néznek a szemedbe és miért kerülnek. Én a keménykedő cigányokkal viselkedek úgy, mint veled a nők. Mert, ha nem nézel oda, nincs miért belédkötnie. Ott is az agressziótól való félelem miatt teszek úgy, mintha az illető nem létezne.

Ha valakiből árad, hogy bárkibe szívesen beleköt, azt a többi ember jellemzően igyekszik "nem észrevenni" elkerülve a kellemetlenséget.

2022. szept. 6. 16:56
 9/11 A kérdező kommentje:
8 - ja én is ezt érzem kb, am régen skin voltam de ma már nem öltözködöm úgy. Talán ebből maradhatott meg vmi. Ne egy hülyegyereket képzeljetek el jelenleg.
2022. szept. 7. 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem is egész életemben ignoráltak a nők, soha egyiket sem érdekeltem. Egy kivételével, vele 3 évig együtt is voltam. Akkoriban pedig még jól is néztem ki, kifejezetten jóképű voltam, mégsem érdekeltem senkit. Az, hogy volt csajod (akár több is) nem jelenti azt, hogy ne lehetnél ronda. A mai igények, a mai ízlés szerint. Fiatalabbként amúgy is könnyebb ismerkedni, hiszen suliban akarva akaratlanul össze vagy zárva a kortársaiddal, ráadásul régebben még az internetes ismerkedés sem volt annyira elterjedt, mindenki többnyire a szűk közösségéből válogatott, keresett párt magának.

És valóban az is lehet, hogy agresszió sugárzik belőled. Nekem is sokan mondták már, hogy ijesztő vagyok, persze csak addig gondolták így amíg meg nem ismertek. Kötekedni sem nagyon mert velem senki, valahogy mindig az volt másokban, hogy velem nem érdemes kötekedni. Pedig nem vagyok se kigyúrt, se nagydarab.

Az emberek amúgy is bizalmatlanabbak manapság, ráadásul főleg az online kommunikáció brutális előretörése miatt még az is lehet, hogy egyszerűen egyre többen nem tudják hogyan kell a "valóságban" viselkedni, létezni.

2022. szept. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!