Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok/nők 98%-a kővé meredt lélektelen arccal vásárol mintha valami atyaúristen minőségellenőr robot lenne és senkit észre se venne?
Ma voltam az Aldiban, fél pillantással szoktam figyelni, hogy viselkednek a csinosabb nők a közelemben és mindig azt látom, hogy a paradicsomot meg az árakat is ilyen erőltetett, lélektelen viselkedéssel és resting bitch face tekintettel szemlélik miközben ide-oda járkálnak mint a mérgezett egér.
Nem tudom, hogy ez csak az én közelségem miatt jellemző, de már-már látványosan ignorálják nemhogy a felém történő pillantásukat, de azt is mintha én eleve ott léteznék. Szerintem ha nem vigyáznék, hogy kitérjek előlük, nekem is jönnének, de még azt se vennék észre.
Hogy lehetnek a nők ennyire érzéketlen fapofák?
Jèè gomba 🍄
Nálam ez volt az a topic ami végleg kiverte a biztosítékot.
De ráadásul a tagek között ott az incel is , úgyhogy mègjobban magamra lőttem - azt hittem nincs ilyen szál benne pedig
A migráns szó meg betriggerelte a kormányelleneseket
OV, Ellenzék , szar ország, külföldön mindenki mosolyog és nem érti senki se fèlre a masikat - külföldön sem szoktak ezek szerint boltokban ismerkedni egyàltalàn.
Egy kétes kérdésre , kétes válaszok , tele szemèlyeskedèssel , irreleváns politikai szállal, inkompetens hozzàszólókkal, eleve a kérdező is incel taggel.
Ha az internetet nem is tudom törölni, ezt a csodálatos fos folyamot mindenféleképpen kiszedem a kérdések közül.
További jó anyàzgatàst, szevasztok 🤯
"hogy viselkednek a csinosabb nők "
A csinosabb nők kivannak attól, hogy minden lúzer bámulja őket. Átlag Mancika már nem játszik, ugye? Na a csinosabb nőknél meg átlag Pisike nem.
Még egy dolog: hogy egy vadidegenre nem vigyorgok és nem keresem minden egyes emberrel a szemkontaktust abból a 70-80 emberből minimum, aki mellett egy nagybevásárlás alatt elmegyek, az nem apátia. Arra figyelek, hogy senkinek ne menjek neki, kitérek mások elől a kocsival, érzékelem a környezetemet, és arrébb állok, ha más is annál a pultnál akar vásárolni... de semmi kötelességem negédeskedni bárkivel meg a szemébe nézni, aki nekem tök idegen. Akkor lenne apátiám, ha átgázolnék a kosárral másokon vagy kivenném azt a zsömlét, amiért a másik nyúl. Vagy ha olvasnék egy cikket egy meghalt kisbabáról, és megrántanám a vállam.
És érdekes módon a kérdezőnek is a csinos nőkkel van a baja... nem azzal van a baja, hogy az emberek fásultak, hanem azzal, hogy nem vigyorog rá az a fajta nő, akinek a bugyingójába be akar jutni. Az meg sztem kicsit gázabb, mint hogy valaki nem néz egy vadidegen szemébe, aki nem is szólt hozzá.
Jól felrobbantottam a kommentszekciót 72 komment, ez igen. Jó sok frusztrált nőből most előtörtek a kényes érzelmeik miközben ha annyira le se sz**nátok, akkor nem kommenteltetek volna heti rekordmennyiséget. Én meg csak röhögök itt, de már követni nem tudom mi folyik ebben a kuplerájban.
Na mind1, remélem lenyugodott mindenki. Én továbbra is csak egy szimpla kérdésre voltam kíváncsi. Arról nem tehetek, hogy egy pszichológiai PhD értekezés lett ebből a népi lázadozásból. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!