Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a csajok/nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a csajok/nők 98%-a kővé meredt lélektelen arccal vásárol mintha valami atyaúristen minőségellenőr robot lenne és senkit észre se venne?

Figyelt kérdés

Ma voltam az Aldiban, fél pillantással szoktam figyelni, hogy viselkednek a csinosabb nők a közelemben és mindig azt látom, hogy a paradicsomot meg az árakat is ilyen erőltetett, lélektelen viselkedéssel és resting bitch face tekintettel szemlélik miközben ide-oda járkálnak mint a mérgezett egér.

Nem tudom, hogy ez csak az én közelségem miatt jellemző, de már-már látványosan ignorálják nemhogy a felém történő pillantásukat, de azt is mintha én eleve ott léteznék. Szerintem ha nem vigyáznék, hogy kitérjek előlük, nekem is jönnének, de még azt se vennék észre.

Hogy lehetnek a nők ennyire érzéketlen fapofák?

2022. szept. 4. 14:23
 71/95 anonim ***** válasza:
38%

Jèè gomba 🍄

Nálam ez volt az a topic ami végleg kiverte a biztosítékot.

De ráadásul a tagek között ott az incel is , úgyhogy mègjobban magamra lőttem - azt hittem nincs ilyen szál benne pedig

A migráns szó meg betriggerelte a kormányelleneseket

OV, Ellenzék , szar ország, külföldön mindenki mosolyog és nem érti senki se fèlre a masikat - külföldön sem szoktak ezek szerint boltokban ismerkedni egyàltalàn.

Egy kétes kérdésre , kétes válaszok , tele szemèlyeskedèssel , irreleváns politikai szállal, inkompetens hozzàszólókkal, eleve a kérdező is incel taggel.

Ha az internetet nem is tudom törölni, ezt a csodálatos fos folyamot mindenféleképpen kiszedem a kérdések közül.

További jó anyàzgatàst, szevasztok 🤯

2022. szept. 5. 00:31
 72/95 anonim ***** válasza:
100%
Kereskedelemben dolgozom, nekem bőven elég munkaidőben mosolyogni mindenkire és kedvesnek lenni. Úgyhogy sajnálom, de ha megyek vásárolni, akkor nem fogok csak azért vigyorogni, csak mert hátha valaki a paradicsomok közt épp be van gerjedve. Félre értés ne essék, természetesen nem vagyok bunkó, csak például én ha egyedül vásárolok, az teljes felüdülés, akkor eleve pl zenét hallgatok vagy el vagyok merülve a gondolataimban, így nem is figyelek oda a körülöttem lévő emberekre. Volt már, hogy megszólított valaki, és udvariasan megköszöntem az érdeklődését, és ennyi. Itt nem az a baj, hogy esetleg boltban megtetszik neked valaki. Hanem az, hogy úgy jön le a dolog, mintha egy elvetemült lennél, aki minden áron ki akarja csikarni mások figyelmét.
2022. szept. 5. 06:59
 73/95 anonim ***** válasza:
88%
Előző vagyok, úgyhogy az én vásárlási szokásomnak ilyen téren semmi köze sincs a politikához, meg hogy mennyibe kerül 1 kg kenyér.
2022. szept. 5. 07:00
 74/95 anonim ***** válasza:
91%
Bármilyen nmeglepő, a világ nem a te f*szod körül forog. Szivesen
2022. szept. 5. 12:14
 75/95 anonim ***** válasza:
90%

"hogy viselkednek a csinosabb nők "

A csinosabb nők kivannak attól, hogy minden lúzer bámulja őket. Átlag Mancika már nem játszik, ugye? Na a csinosabb nőknél meg átlag Pisike nem.

2022. szept. 5. 12:20
 76/95 anonim ***** válasza:
89%
Azért, mert a boltba én vásárolni megyek, nem ismerkedni meg lazulgatni, "időt tölteni", nem kifejezetten hobbim. Nem is vagyok időmilliomos. Lehet mellettem akárki, elsősorban a megvásárolandó árura és az árakra fogok koncentrálni (kivéve valakin mellettem nagyon különleges ruha vagy smink van). Ha valaki annyira ismerkedni akar velem, jöjjön oda, aztán ha szimpatikus, akkor adok neki esélyt, ha nem, nem. De hogy még az legyen elvárva, hogy én ott vadidegenekre bazsalyogjak... vicc :D.
2022. szept. 5. 16:21
 77/95 anonim ***** válasza:
94%

Még egy dolog: hogy egy vadidegenre nem vigyorgok és nem keresem minden egyes emberrel a szemkontaktust abból a 70-80 emberből minimum, aki mellett egy nagybevásárlás alatt elmegyek, az nem apátia. Arra figyelek, hogy senkinek ne menjek neki, kitérek mások elől a kocsival, érzékelem a környezetemet, és arrébb állok, ha más is annál a pultnál akar vásárolni... de semmi kötelességem negédeskedni bárkivel meg a szemébe nézni, aki nekem tök idegen. Akkor lenne apátiám, ha átgázolnék a kosárral másokon vagy kivenném azt a zsömlét, amiért a másik nyúl. Vagy ha olvasnék egy cikket egy meghalt kisbabáról, és megrántanám a vállam.

És érdekes módon a kérdezőnek is a csinos nőkkel van a baja... nem azzal van a baja, hogy az emberek fásultak, hanem azzal, hogy nem vigyorog rá az a fajta nő, akinek a bugyingójába be akar jutni. Az meg sztem kicsit gázabb, mint hogy valaki nem néz egy vadidegen szemébe, aki nem is szólt hozzá.

2022. szept. 5. 16:28
 78/95 anonim ***** válasza:
90%
Voltam már kint külföldön, Angliában, ott sem mosolygott mindenki mindenkire a boltokban, esetleg vendéglátó helyeken, ahol kötelező a mosolygás. Ez a nagy elfogadás is csak a külvilágnak szól, ahol dolgoztam volt egy két meleg srác, őket a többi kolléga úgy kinevette meg kigúnyolta a háta mögött, mint annak a rendje. Hagyjuk ezt a külföldön minden f.sza, meg mindenki kedves, elfogadó dolgot. Mindenféle ember él ott is, ott is akadnak kedvesek, bunkók, kötekedők. Ott is több figyelmet szentelnek, illetve hamarabb észre vesznek, egy előnyösebb külsejű férfit vagy nőt, tehát hiába mennél ki mondjuk Ausztriába, vagy Angliába, le se sz.rnának ott sem.
2022. szept. 5. 17:39
 79/95 A kérdező kommentje:

Jól felrobbantottam a kommentszekciót 72 komment, ez igen. Jó sok frusztrált nőből most előtörtek a kényes érzelmeik miközben ha annyira le se sz**nátok, akkor nem kommenteltetek volna heti rekordmennyiséget. Én meg csak röhögök itt, de már követni nem tudom mi folyik ebben a kuplerájban.

Na mind1, remélem lenyugodott mindenki. Én továbbra is csak egy szimpla kérdésre voltam kíváncsi. Arról nem tehetek, hogy egy pszichológiai PhD értekezés lett ebből a népi lázadozásból. :P

2022. szept. 5. 19:57
 80/95 A kérdező kommentje:
Szép és nem utolsó sorban nyugodt, toleráns és citromba harapástól mentes estét mindenkinek!
2022. szept. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!