Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok/nők 98%-a kővé meredt lélektelen arccal vásárol mintha valami atyaúristen minőségellenőr robot lenne és senkit észre se venne?
Ma voltam az Aldiban, fél pillantással szoktam figyelni, hogy viselkednek a csinosabb nők a közelemben és mindig azt látom, hogy a paradicsomot meg az árakat is ilyen erőltetett, lélektelen viselkedéssel és resting bitch face tekintettel szemlélik miközben ide-oda járkálnak mint a mérgezett egér.
Nem tudom, hogy ez csak az én közelségem miatt jellemző, de már-már látványosan ignorálják nemhogy a felém történő pillantásukat, de azt is mintha én eleve ott léteznék. Szerintem ha nem vigyáznék, hogy kitérjek előlük, nekem is jönnének, de még azt se vennék észre.
Hogy lehetnek a nők ennyire érzéketlen fapofák?
Fura, hogy ennyire felpontozta mindenki ezeket a frusztrált engem ócsároló hányinger kommentet. Nagyon rátenyereltem valami kényes dologra, ami előtört most belőletek...
De mindegy, ezzel le is zártam ezt a kérdést. A lényeget megválaszoltátok és a konklúziót leszűrtem:
Az összes magyar nő egy ösztönös, (társadalmilag is) érzéketlen, apátiát erényként definiáló érdekember.
Zárjad csak hisztifiú brühühü
Abból, hogy a nők nem akarnak rád se nézni, mert miért is kellene egy üzletben+nem jössz be nekik, kikövetkeztetted, hogy savanyú érdekemberek. :D
Vagy inkább nem akarnak rád nézni, mert miért is kellene+nem jössz be nekik, ezért nem akarnak ismerkedni. 😂
40 sokan mosolyognak rám egy nap, köszönöm bőven elég. Viszont nem fogok még a boltba is bájologni minden idegennel, amikor egy kenyeret akarok venni vagy épp bevásárolok és amúgy is utalok majd még vigyorgok, mint aki nem normális csak mert a kedves kérdező sérelmezi h rá nem mosolyognak csak úgy random.
Valószínű azért se mert érdektelen első látásra is. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!