Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok/nők 98%-a kővé meredt lélektelen arccal vásárol mintha valami atyaúristen minőségellenőr robot lenne és senkit észre se venne?
Ma voltam az Aldiban, fél pillantással szoktam figyelni, hogy viselkednek a csinosabb nők a közelemben és mindig azt látom, hogy a paradicsomot meg az árakat is ilyen erőltetett, lélektelen viselkedéssel és resting bitch face tekintettel szemlélik miközben ide-oda járkálnak mint a mérgezett egér.
Nem tudom, hogy ez csak az én közelségem miatt jellemző, de már-már látványosan ignorálják nemhogy a felém történő pillantásukat, de azt is mintha én eleve ott léteznék. Szerintem ha nem vigyáznék, hogy kitérjek előlük, nekem is jönnének, de még azt se vennék észre.
Hogy lehetnek a nők ennyire érzéketlen fapofák?
Volt Youtubeon egy rövid videó ahol egy villamosvezeto filmezi a sint fedélzeti kamerával, vhol Nepszinhaz utca v. Mexikói út környékén már nem emlékszem. És ahogy megy a villamossal vmi bedrogozott faszi egyenes vonalban kocog előtte a sínen. A vezető meg annyit nyög be h "hat itt mindig olyan van ami még nem volt". Ezeknél a kérdéseknel kb ugyanezt érzem..
.
Szerintem én találkoztam a kérdezővel a Spárban😂 Bárgyú vigyorral próbálta felvenni a szemkontaktust, de én csak lélektelen arccal pakoltam ki a kosárból a paradicsomot.
Szegény biztos rájött, hogy ez se jobb hely, mint az Aldi.
#93! Az a tipikus perverz szűzfiú. Legalábbis a feje olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!