Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért képtelenség beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képtelenség beszélgetni a nőkkel az ismerkedő appokon?

Figyelt kérdés
Sokszor fordul elő, hogy hiába matchelünk, alig halad a beszélgetés, mert harapófogóval kell mindent kihúzni a csajból. Kérdezgetek, érdeklődöm és nincs semmi viszonzás, csak egyszavas válaszok... akkor minek húz jobbra ha nem érdeklem? Miért vesztegetjük egymás idejét?

2022. szept. 3. 13:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

8: köszönöm! ezzel egyetértek, csak magát a jelenséget nem értem...

10: Te nagyon okos, ezt minek böfögted ide? nem válaszoltál a kérdésre, mert olyan sötét vagy, hogy meg sem értetted. Köszönjük.

9: sohasem ezzel írok rájuk, személyre szabott üzit kap mindenki, és vissza is szoktak írni, a gond az utána lévő kommunikációval van..

a többség látom nem értette meg a kérdést. Nem azzal van gond hogy nem írnának vissza, hanem hogy megy a beszélgetés és csak én kérdezek szinte, egyszavas választ írnak.. és nem is fejezik be, nem tűnnek el hanem megy a beszélgetés, de én unom meg mert annyira nem megy semerre... ennek mi az oka?

2022. szept. 4. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez nem női tulajdonság, ez a mai ember sajátossága, hogy nehezen tud beszélgetni... van, aki csak online nem tud, élőben igen, van, aki egyáltalán nem tud. Nekem férfiakkal voltak olyan tapasztalataim, hogy nekem kellett témákat választanom meg stand-upolnom, mert ha rajtuk múlott volna, akkor sehova sem halad a beszélgetés (tőmondatos válaszok, semmi téma feldpbva, semmi kérdés), és kimerült volna abban, hogy "fú, de tetszel nekem".
2022. szept. 5. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy lány ismerősöm nemrég regisztrált a Tinderre poénból.

Mindössze két fotót tett fel magáról, az a kettő is majdnem ugyanolyan.

Jó képek amúgy, de nem tett nagy erőfeszítést a profilba.

Találd ki, hányan húzták jobbra kb. 3-4 nap alatt...?

...

440-en.

2022. szept. 8. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Tök mindegy milyen jó a dumád, ha nem nézel ki elég jól, MAGASRÓL letojják az erőfeszítéseidet.

Igaz, ez nem Tinder amiről beszélni fogok, hanem Badoo, és kb. 5 éve csináltam egy kamu profilt, amikor még a képeket is teljesen egyszerűen be lehetett hitelesíteni, elég volt csak egy hasonló hajszínű, arcformájú ember képét feltenni és elégszer próbálkozni. Kerestem egy külföldi izmos helyes gyereket instán, a képét feltettem és hitelesítettem. Rohadt sok matchem volt már aznap és sok nő rám is írt :) Na ennyit erről.

2022. szept. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!