Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képtelenség beszélgetni a nőkkel az ismerkedő appokon?
8: köszönöm! ezzel egyetértek, csak magát a jelenséget nem értem...
10: Te nagyon okos, ezt minek böfögted ide? nem válaszoltál a kérdésre, mert olyan sötét vagy, hogy meg sem értetted. Köszönjük.
9: sohasem ezzel írok rájuk, személyre szabott üzit kap mindenki, és vissza is szoktak írni, a gond az utána lévő kommunikációval van..
a többség látom nem értette meg a kérdést. Nem azzal van gond hogy nem írnának vissza, hanem hogy megy a beszélgetés és csak én kérdezek szinte, egyszavas választ írnak.. és nem is fejezik be, nem tűnnek el hanem megy a beszélgetés, de én unom meg mert annyira nem megy semerre... ennek mi az oka?
Egy lány ismerősöm nemrég regisztrált a Tinderre poénból.
Mindössze két fotót tett fel magáról, az a kettő is majdnem ugyanolyan.
Jó képek amúgy, de nem tett nagy erőfeszítést a profilba.
Találd ki, hányan húzták jobbra kb. 3-4 nap alatt...?
...
440-en.
Tök mindegy milyen jó a dumád, ha nem nézel ki elég jól, MAGASRÓL letojják az erőfeszítéseidet.
Igaz, ez nem Tinder amiről beszélni fogok, hanem Badoo, és kb. 5 éve csináltam egy kamu profilt, amikor még a képeket is teljesen egyszerűen be lehetett hitelesíteni, elég volt csak egy hasonló hajszínű, arcformájú ember képét feltenni és elégszer próbálkozni. Kerestem egy külföldi izmos helyes gyereket instán, a képét feltettem és hitelesítettem. Rohadt sok matchem volt már aznap és sok nő rám is írt :) Na ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!