Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képtelenség beszélgetni a nőkkel az ismerkedő appokon?
Nem tartotta érdekesnek amit írsz, avagy melletted volt más olyan férfi, akivel beszélgetett és izgalmasabb volt.
Helyedben nem fektetnék sok energiát egy olyan beszélgetésbe, ahol nem érzem jól magad. Ez lehet számodra egy jó szűrő: amelyik nővel nem gördülékeny a beszélgetés, attól elköszönsz és keresel mást.
3. “ Helyedben nem fektetnék sok energiát egy olyan beszélgetésbe, ahol nem érzem jól magad. Ez lehet számodra egy jó szűrő: amelyik nővel nem gördülékeny a beszélgetés, attól elköszönsz és keresel mást.”
Igen kiváló szűrő a társkeresős nők 100%át megszűri.
Sokan írnak és nincs kedve visszaírni mindenkinek csak annak aki jobban tetszik vagy érdekesebb.
Azért nem köszön el mer nincs kedve.
Ennyi! Mit kell itt magyarázaz egy vadidegentől? Latos h szarik rád nem írsz és kész, mész tovább.
Sokan azért nem írják h nem akar tovább ismerőseidni, mer nem hiányzik a sok miért kérdés meg a de esélyt se adsz vagy épp akkor minek válaszoltál egyáltalán te...
N 30
5: Szerintem nem a mennyiség a lényeg, hogy minél több nővel beszélgess, hanem a minőség. Elég egy nő is, ha vele jól érzem magam, nem "izzadtsagszagu" a beszélgetés, viszont lehet száz nő is, ha egyikkel se érzem jól magam.
Tudom, hogy nem egyszerű online párt keresni, 2 éve hasonló cipőben jártam, de azzal, hogy erőlteted a beszélgetést olyan nőkkel, akik annyi energiát nem fektetnek a beszélgetésbe, hogy kérdezzenek, az nem okos hozzáállás!
Én is több ilyen nővel álltam párba, gyorsan tovább is léptem, mert ennél fontosabbnak tartom magam. Barátnőmmel amikor beszélgetni kezdtünk tudod mi volt? Hosszú mondatokban leveleztünk, 2 héten belül randi.
Hogyha leragadsz az energiavámpíroknál, nagyon gyorsan ki fogsz égni és eleged lesz a nőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!