Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elfogadni ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni ha nekem semmi sikerem nincs a lányoknál?

Figyelt kérdés

26 vagyok és szégyen hogy sehol nem tartok. Eddig 2 kalandom volt de egyik sem volt jó és mindkét lány megalázott a teljesítményem miatt. Illetve volt egy lány akivel akár lehetett volna kapcsolat, de aztán meggondolata magát és másik fiút választott.

Tehát semmi sikerem nem volt eddig, csak megalázás. Sok fiú 16 évesen többet fel tud mutatni ebben a dologban.

Amúgy sem volt sok önbizalmam de ezek után hogy itt tartok ennyi idősen. Nem tudom hogy vala lesz e még sikerem a nőknél.

Biztos rengeteg önbizalmat adna az ha szeretne végre egy lány, mert most egy senkinek érzem magam. Bár amit látok egy két ismerősöm kapcsolatában...akkor van hogy örülök hogy nekem nincs, de azért akkor is vágynék egy társra a szívem mélyen. Főleg hogy nem is tudom milyen emiatt kíváncsi is vagyok az egészre.

2022. szept. 3. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Elfogadni csak az tudja, akit nem érdekelnek a lányok. Veled viszont nyilvánvalóan nem ez a helyzet, úgyhogy nem fogod tudni elfogadni és nem is kell elfogadnod. Tenni kell azért, hogy ez megváltozzon.
2022. szept. 3. 11:55
 2/4 Bummer ***** válasza:
95%

Amíg magadban nem érzed teljesnek az életed, nem ismered meg igazán önmagad, addig nem is fogsz tudni természetességgel nyitni a megfelelő nő felé.

Persze, arra mindig vágyik az ember mikor egyedül van, hogy legyen valakivel interakciója, de nem szabad, hogy ezek a gondolatok rányomják a bélyegüket a személyiségedre.

Mindenki megérzi, ha valaki nem kiegyensúlyozott, tudatosan vagy tudatalatt belső viharok dúlnak, főleg a nők. Akarva akaratlanul hat rájuk az adott kisugárzás, vagy így vagy úgy.

Amúgy ne csüggedj, a férfinak igazán 30 felé kezdődik A férfivá válás. (Persze ha ismered magad és egyensúlyban van a személyiséged).

Hidd el, ha rendben leszel, mire észbe kapsz, ott lesznek azok a nők körülötted akikkel hatni tudtok egymásra.

2022. szept. 3. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Úgy, hogy nem kell elfogadni!

Minek törődnél bele, hogy lúzer vagy?

Tegyél ellene, szedd össze magad baszki!

Próbálkozz a csajoknál, elútasítanak, nem baj, akkor is próbálkozz, lesz siker élmény is.

Bókolj a sarki boltban, a mekiben bárhol a csajoknak, mivel manapság kevés bókot kapnak, ha egy percre is de jobb kedvük lesz.

Ha valaki vissza utasít szard le, ott a következő, beszélgess nőkkel, csajokkal, nem baj egyenlőre, ha csak friendzoneba kerülsz, de legalább gyakorlod a velük való kommunikésönt, később nem leszel zavarba ha dumálni kell velük.

Tudod mi ad el tesa? A szöveg, ha jó a dumád eladod magad!!!

2022. szept. 3. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Meztelen állj be a tükör elé! Ha nem érzed magad kellően férfiasnak ott a Duna, még nem olyan hideg hogy ne lehessen beleugrani.
2022. szept. 3. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!