Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ismerkedni az utcán egy lánnyal?

Sokan azt tanácsolják, hogy ismerkedjen az ember élőben...
Noss hajrá!
Ha sikerül akkor te leszel az első ember akit ismerek akinek összejön. Mert 36 év alatt még egy ismerősömnek sem jött így össze.

A 90-esévekben meg csak így ismerkedtem. Vasárnap délután sétálgatás a Vörösmarty tér, Váci utcában. És mivel akkor még sokkal nyitottabbak voltak az emberek egymás felé, nem féltek, ha valaki odament és leszólította kultúráltan. Nekem volt egy nem tolakodó, nem jópofizó idétlen mondantom, ami rövid volt, de ütős. És működött. Volt hogy egy délután begyűjtöttem 3-4 telszámot. Az hogy utána melyikből mi lett, lette a valami, az más kérdés már. De odáig el lehetett jutni, hogy telszámot és utána egy esetleges randit összehozzon az ember.
Nyilván csak olyan lányhoz, nőhöz mentem oda, akivel volt egy-két szimpátiára utaló egymásranézés.
És igen, volt aki elküldött, hogy bocs de nem, OK, semmi gond, már léptem is tovább, hiszen ilyentájt brutál mennyiségű volt a választék.
Az a része, hogy elküldött, nekem nem volt gáz, hiszen egy vadidegen mebre küldött el, akkor nem mindegy, mit mond ? Ezt kell magában az embernek letudni, hogy "de ciki lesz ha nem jön össze". Hát nem lesz ciki.
Szóval ez így ment anno.
Ma persze már ha rámézel valakire az is szexuális zaklatás, elvben.
Szóval, hogy ez ma milyen nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!