Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet a baj ha engem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet a baj ha engem nem tudnak megszeretni a lányok?

Figyelt kérdés
Minden lánynak én vagyok az utolsó, senkit nem érdeklek. Nagyon rossz érzés hogy engem nem tud megszertni senki sem, 23 vagyok és még sosem volt belém szerelmes lány. Nagyon rossz ez a lelkemnek hogy én nem vagyok szerethető. Sok beképzelt, bunkó fiút meg egyből tudnak szereteni a lányok, még ha a fiú nem is szereti akkor. Igazságtalan ez. 23 évesen még mindig nem tudom milyen a kölcsönös szerelem:(
2022. szept. 2. 17:53
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
37%
Valszeg magadnak is te vagy az utolsó. Értékeld magadat többre ennél.
2022. szept. 2. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Hidd el, sokan vannak világon így, mint te!
2022. szept. 2. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy elég jó. Vagy csúnya vagy, vagy csóró.
2022. szept. 2. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hu de szerelmes vagyok, nagyon szerelmes vagyok, te beléd, vagyok én. :D
2022. szept. 2. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

"én nem vagyok szerethető"

Nagyon fiatal vagy, még nem találkoztál az igazival. Az is lehet, hogy rossz helyen keresgélsz.

2022. szept. 2. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

A lényeg az, hogy meg kell találnod az összhangot az „add önmagad” és a „legyél vonzó másoknak” között.

Van egy keskeny átfedés a kettő között, ahol úgy tudsz jó benyomást kelteni, hogy közben nem adod fel magadat, nem játszol szerepet. Első benyomás során a legfontosabb a másik fél számára az önbizalom, a te számodra pedig a hitelességed.

Aztán persze nyilván ezer aspektusa van egy ismerkedési szituációnak, de nem vagyok oktató... mindent megtalálsz neten, ha keresed. Csilliárdnyi könyv íródott kommunikáció, önismeret, vonzalom témában. Youtube-on is vannak már értelmes videósok, akik tudomány alapján beszélnek ezekről a témákról... mert ez sem másabb, mint bármi az életben. Meg lehet tanulni vonzónak lenni. Ennyi.

Amit mindenképp kerülendőnek tartok az ilyen pua dolgok és az ezoterikus nézőpontokat. Ezek csak kitalációk, ferdítések, félreértések.

2022. szept. 2. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Rossz a kisugárzásod, csúnya vagy, önbizalom hiányos, szegény, rosszak a belső tulajdonságaid stb. Én is hasonló helyzetben vagyok. Átérzem a fájdalmadat, de őszintén, ha lány lennél, összejönnél a egy olyan fiúval, mint amilyen Te vagy?
2022. szept. 2. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!