Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen nők Vs Férfiak igaz lenne?
A nők és férfiak közt is akik hosszú tàvon egyedülallóak azokkal az a baj hogy a saját szintjüknél jobbat akarnak. Pl
1, a pasi dagadt és alacsony de neki vékony szép nő kell
2, a fiatal nő genetikailag vékony; de ez az egyetlen értéke. Mert beteg a bőre, nem annyira szép az arca, a személyisége meg elviselhetetlen hisztis sárkány. De ennek ellenére neki a színész típusú gazdag, modell , sportos férfi kell vagy semmi.

Férfiként is több dologhoz kötöm a párválasztást, nem kell ehhez nőnek lenni. Sokkal fontosabb, hogy találjak valakit hosszútávra, akihez vonzódom, megbizom és tudok hosszútávon tervezni.
Egy életem van, ha éveket elcseszek semmilyen kapcsolatokra, sokkal nehezebb megfelelő párt találni.

#2 igen kérdező, például hogy a legtöbb nő nem "megtömetni" akarja magát. Ehhez például elég sokan kötik a párválasztást, és elég sokan nem ugorják meg, mert vagy laza kapcsolatot akarnak, vagy egyszerűen a két fél nem illik össze.
Egyébként az esetek nagy részében, mind férfiaknál, mind nőknék inkább a szociális élet hiánya, a nem megfelelő kommunikáció, és belső gátak miatt nehéz a párkeresés. Nem az igények miatt.

"Igaz lehet utolsó. Mondjuk szerintem egy nő arra van teremtve hogy legyen kit tömni. Meg kiszolgálja a férfit otthon a házimunkával. Meg gyereket neveljen amíg a férfi dolgozik."
TÖkéletes válasz arra, hogy miért vannak inkább egyedül, mint egy hozzád hasonló fsszal. én is egyedül lennék, ha ilyen "férfit" találnék csak.

8
Nem vagyok faék egyszerű, de miből is kéne tudni, hogy viccből írtad. Tele a világ így gondolkodó gyökerekkel, itt a gyk-án pedig az átlagnál is többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!