Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hasonló alkatú lányok! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló alkatú lányok! Titeket zavarna ez?

Figyelt kérdés

A telt lányokat szeretem, és alapból nagyon kevés olyan van, akinek ilyen alakkal szép arca van. De ha találok is egyet, mintha levegőnek nézne, soha nincs semmi esélyem kb, pedig elég sikeres vagyok a nők körében, sosem volt gondom ezzel.

Csak arra tudok gondolni, hogy az a baj, hogy túl "törékenynek" tűnök. 177 cm magas vagyok és 66 kiló, sportos, alacsony testzsír százalékkal.

Ilyesmi alkat az ideálom: [link]

Szóval hasonló alkatú lányok! Titeket zavarna az, ha olyan próbál udvarolni, aki olyan alkatú, mint én?

2022. aug. 31. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Zavarna
Nem zavarna
14 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

Ő nem telt, hanem csúnyán kövér.

Nyilván, ha rád néz, esélytelennek érzi magát.

2022. aug. 31. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanilyen alkat vagyok. És ez őszintén, NEM TETSZIK SENKINEK!!!!!
2022. aug. 31. 22:07
 3/15 anonim ***** válasza:
14%

Na, rájöttem.

EZ a lány NEM SZÉP.

Méghozzá nem igazán a kövérsége miatt... bőven van kövér lány szép is.

Ő nem.

Azért, mert NEM HOMOKÓRA alkat, hanem hordótestű. Közepes has, csípő, váll, és kicsi mell. Csúnya.

2022. aug. 31. 22:12
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

#3!

Szerintem szép lenne, ha lefogyna minimum 40 kilót.

2022. aug. 31. 22:55
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

Igen, szerintem is.

30 kg már elég lenne.

De ezért nem kell nullára pontozni.

Ez az evolúcióval alakult ki, mert az ilyen alkatú nők nehezen szülnek, ezért aztán a férfiak nem látják szépnek őket.

2022. aug. 31. 23:01
 6/15 anonim ***** válasza:
22%

Ne haragudj, de mi férfias van egy 60 kilós pasiban egy 120 kilós nőnek?

Átdob a kerítésen a nő. Ezenkívül nevetséges hogy a gizdaságodat asszonyos nőkkel az oldaladon akarod kompenzálni, nem ettől leszel férfias, hanem ha kibékülsz az alkatoddal és választasz egy hozzád való kecses nőt.

2022. aug. 31. 23:03
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha neki a telt alkatu nők tetszenek, akkor a telt alkatuak tetszenek!!! Te mit szolnál, ha neked azt mondanak, hogy mostantol, NEKED KIZÁRÓLAG A DUCI NŐK TETSZHETNEK! Ha mondjuk csóró vagy pl. vékony nőben ne is gondolkodj

2022. szept. 1. 07:45
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

7# Mert az összes gizda pali lócsöcsű nővel jön össze, persze fiatalon.

Aztán később amikor férfiasodnak, jó pasi lesz belőlük negyven évesen, akkor lecserélik a tehenüket egy csini vékony nőre.

Életkori sajátosság és evolúció semmi más.

2022. szept. 1. 09:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor tegyük rendbe a dolgokat.

1) Nem érdekel, hogy ki szerint hogy néznek ki a telt nők. Nem objektív tényt fogalmaztam meg, hanem azt, hogy nekem mi tetszik.

2) Nem azért keresek ilyen alkatú nőt, mert könnyű lenne "megszerezni" (pont az ellenkezője igaz az esetemben). Jelenleg is megadatott nekem az a luxus, hogy válogathassak.

3) Nem tudom hogy jön ez ide, de nem vagyok csóró. 27 éves vagyok, diplomás mérnök, saját lakással, autóval.

4) A testem jelenleg csak egy állapot. Folyamatosan dolgozom rajta, heti négyszer edzek, odafigyelek a kajára, főzök, stb. Lesz ebből még 75-80 kiló is hasonló testzsírszázalékkal, de ahhoz idő kell, zsírt pedig nem akarok magamra szedni.

5) Örülnék ha azok válaszolnának, akiket megszólítottam a kérdéssel.

2022. szept. 1. 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna! Sőt. De keptelen vagyok elhinni, hogy ez valakinek igazából tetszik. Lsd 8as válaszolok
2022. szept. 1. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!