Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért görcsölnek rá annyira, hogy a párjuk hasonló legyen, hasonló világnézettel rendelkezzen?
Tegnap facebook társkeresőn beszélgettem egy lánnyal, tök normálisnak tűnt. Aztán rákérdezett arra, hogy beoltottam e magam és, hogy mi a véleményem az oltásról. Mondom neki igen oltakoztam háromszor is, leírtam a véleményemet arról, hogy sajnos lehetnek mellékhatásai, de mégis a nagyobbik jó, mert így a súlyos szövődményeit a covidnak ellehet kerülni. Leírta nekem, hogy sajnálja, hogy így döntöttem, ő nem oltotta be magát, az ismerősei 90%-a elszenvedett károsulásokat, ezért nem akar tovább ismerkedni velem.
Van egy haverom aki nem oltakozott, a barátnője háromszor is felvette és milyen érdekes nem csináltak nagy problémát ebből. Már alig várom, hogy a következő csaj megkérdezze tőlem, hogy az ukrán-orosz konfliktusban ki mellé állok és elmondhassam neki, hogy ez a konfliktus nem fekete-fehér, de az oroszok voltak az aggresszorok, aztán azért ne beszélgessen tovább velem, mert ő az ukránokat tartja aggresszornak, és azt írja nekem, hogy ezért nem folytatom veled a beszélgetést, további sikeres párkeresést kívánok, szia.
Attól, hogy pár dologban különbözünk, más a véleményünk attól jól érezhetjük magunkat, jókat beszélgethetünk, észérvekkel vitázhatunk, a vita nem rossz, mert miután elvesztem a vitát tanulhatok a másiktól és ő is tanulhat tőlem. Azt vettem észre, hogy érzelmi alapon állnak hozzá mondjuk a bal vs jobb, liberális vs konzervatív, oltáspárti vs oltásellenző, ukrán vs orosz témákban és ez globálisan jellemző nem csak nálunk van ez.
De visszatérve a párkapcsolati témára honnan jött az a nézet, hogy csak a hasonlók között alakulhat ki jó kapcsolat? Szerintem az se probléma, ha az egyik több pénzt keres, mint a másik, egyiknek diplomája van a másiknak csak szakmája, az egyik alsó középosztályból, jött míg a másik felső középosztályból, mert nem ez a lényeg. Nem az a probléma inkább, hogy a barátságok, párkapcsolatok többsége nem őszinte, nem mély, nem szeretetteljes és ezt megszokták ezért a könnyebbik utat választják és, ha tapasztalnak egy kis különbséget akkor a bolhábólt csinálnak elefántot? Bárkivel kilehet alakítani mély kötődést ahol az ellentétes világnézetek eltörpülnek. Egyébként az ilyen bal vs jobb, liberális vs konzervatív és a többi világnézet csak egy nagyon pici szelete a teljes valóságnak.
Férfi létemre ez mondjuk kicsit sem érdekel.
Csak ne legyen Fideszes, ez az egyetlen kizáró ok 😂
Mondjuk az oltás pont kardinális kérdés. Még csak találkozni se vagyok hajlandó olyannal, akinek nincsenek meg az oltásai. Alap higiénia tényleg.
Fideszessel se kezdenék. Akinek nem fordul fel a gyomra ettől a bűnbandától, azzal nincs mit beszélnem se. Mi hazánkos elmebetegekkel se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!