Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek egy párkapcsolatban a (nagyjából) hasonló világnézet?
Szóval mennyire tud ez problémákat okozni? Példának okáért, ha az egyik fél nagyon szélsőséges a másik meg nem, hogyan működhet hosszútávon a dolog? Szerintem egy párkapcsolatnak fontos alapja az azonos gondolkodás a világ dolgairól, hasonló értékrendek, stb...
Máskülönben a kapcsolatot csak a testi vonzalom tartaná össze, de mint tudjuk az egy idő után kimerül.
(Nekem volt részem már ilyenben, nem tudom, mennyire döntöttem jól, hogy nem mentem bele a kapcsolatba...)
Mi a véleményetek? Tapasztalatok esetleg?
Szerintem elengedhetetlenül fontos! Nem csak a vallási és politikai világnézet, hanem az, hogy pl. az egyik félnek vannak merész ötletei, akkor abban a másik ne visszahúzza vagy akadályozza, hanem támogassa!
Egyszóval, nélkülözhetetlen! :-)
Akkor nálatok egy jó beszélgetés kimerül a szex témában? Huh..
Szerintem fontos a hasonló világnézet. De az sem baj, ha kis dolgokban különbözik, mert úgy lehet jókat vitázni.
Vitázni, és nem veszekedni, még mielőtt félreértene valaki..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!