Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús anyukák, mi az a korkülönbség amit maximumnak még elfogadtok ha idősebb a barátnő?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 16:06
1/13 anonim 

válasza:

Nem kell a szuloknek elfogadni semmit. Ha kiskoru a gyerek az mar velemenyesebb, de gyanitom nem erre akartal utalni a kerdessel.
3/13 anonim 

válasza:

Attól függ, mennyi idős a fiam ès mondjuk akar-e majd gyereket. Fiatalon sokkal többet jelent pár év is, mert a fiúk később érnek minden szempontból. Diák-tanár kapcsolatot is biztos elleneznék. Olyan 25-től 5, 35-től 10 évet nem tartanék soknak. De hát akkorra már ne én szóljak bele :)
4/13 anonim 

válasza:

Szerintem pont lexarná a fiam, hogy mit fogadok el. Neki kell szeretnie. Amíg boldogok, felőlem 98 éves is lehet. Nekem meg max véleményem van, beleszólásom nincs. Annyit nem ér az egész, hogy emiatt összevesszek a gyerekemmel.
Amúgy a legkisebb 4, és fülig bele van zúgva a 28 éves óvónénibe. Most mit tegyek?
5/13 A kérdező kommentje:
Felnőtt kapcsolatban.
2022. aug. 31. 16:54
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem a szülőnek azért van joga ellenezni bizonyos korkülönbséget. Csak kiváncsi vagyok másnak mennyi az annyi.
2022. aug. 31. 16:56
8/13 anonim 

válasza:

Hal ég a kisgyerekem nem az ovonőkbe meg zanitokba szetelmes hanem mindig a korosztályábol válogat.
Remélem ez majd tinin es kesobb is igy marad.
Szeretném ha tiszta szerelmei lennének ahogy a fiatalok majd felfedezik egymást, ennek megvan a maga ártatlan varázsa, es nem egy tapasztalt kiélt nő vezetné be a szerelem vagy szex világába.
10/13 anonim 

válasza:

És az a tapasztalt nő is aki tinikre huszasokra hajt, sem hiszem hogy egészséges. Nem örülnék ha ilyen kezekbe kerulne a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!