Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért látom azt hogy sok 30+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látom azt hogy sok 30+ anyukának egy két gyerekkel válás után lefőtt a kávé ha ismerkedni akar?

Figyelt kérdés

Pár ilyen anyuka írt társkereső oldalon, szinte a nyomulást éreztem mindig mikor velük beszéltem,ami arra volt kihegyezve hogy mikor talizunk jó volna összeköltözni egy hét után.

Persze értem, egy-két gyerekkel albérletben,vagy otthon szülőkkel élni nem igazán tejfel.De mégis nagyon érződik rajtuk ha egy normálisabb pasi van az oldalon egyből ráírnak,és nyomulnak kétségbeesetten.

Több haveromnak is írtak ugyanazok a nők, onnan jött ez a kérdés,mert mi sem értjük ezt a problémát.

2022. aug. 30. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, de nem mindenki akar már egy leharcolt, idegileg nem feltétlen jó valakivel keveregni, főleg, ha van még pár utánfutója is, valamint az eseteleges exekkel való pankrációk sem kell mindenkinek.
2022. aug. 30. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Gyerekes nőknél lefőtt a kávé.
2022. aug. 30. 20:19
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Troll kérdés. Kis nyomi lehetsz
2022. aug. 30. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

9, mondom NORMÁLIS nő esetében.

Az ilyen vérciki kategóriás nők nyilván már mint beszélgető partner gázosak, sőt, már a profilja olyan, hogy anyámborogass.

Ez szvsz pont annyira gáz, mint azok a palimadarak, akiknek vannak gyereik az előző kapcsolatból, de SEMMIT nem tudnak a gyerekről.

Hanyadikos? Mikor van a születésnapja? Mi a vércsoportja? Ki a kedvenc tanárja? Kik a barátai? Hányas a lába? Ki a háziorvosa?

És nem, nem azért, mert el van zárva tőle a gyerek, hanem mert le se sz@rja a fejét.

Kéthetente láthatás címén elviszi fagyizni aztán le is van tudva.

Szerintem ez is pont annyira red flag mint azok a nők akik ellátó egységet keresnek.

2022. aug. 30. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Már a kérdés is provokatív, mint ahogy egy szánalmas nyomi az, aki feltette, gondolom, a kezén és az öt ujján kívül nem volt más lehetősége még.

Kisfiam, örülnél te egy lefőtt kávés kétgyerekesnek is, ha egyáltalán rád nézne:DDDDDD

2022. aug. 31. 05:49
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, neked még kávés csészéd sincs, maradjunk annyiban.
2022. aug. 31. 07:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Pár nem egyenlő sok. Van pár ilyen meggondolatlanul gyereket vállaló, csóró nő, aki aztán keres egy eltartót, van ilyen. De azért a gyerekes nők nagy többsége nem ilyen. Nyilván kevesebb eséllyel fognak ki valakit, mint egy gyerektelen, 20éves feszestestű kisangyal, mert a legtöbb férfi arra hajt(legyen feszes, csini, fiatal szép meg nem akarom más kölykét nevelni)... de ettől függetlenül a gyerekes nők többsége nem így ismerkedik. Főleg nem költözteti vadidegen nyakára a gyerekét a mai világban, ahol annyi agresszív barom és pedofil állat van.

Pénzéhes meg "büdi a munka" típusú nők... sőt emberek az élet minden szakaszában, minden társadalmi osztályban vannak. Max. a tiptop fiatal cica nagyobb eséllyel talál eltartót / gazdatestet erőlködés nélkül is.

2022. aug. 31. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Igen elég sok ilyen nő van, ti most pont találtatok egyszerre többet.

Én is 30 éves vagyok pont, elvált anyuka 2 gyerekkel. Nekem van normális, viszonylag jól fizető munkahelyem, saját házam (örököltem és saját pénzből újítottam fel, nem "szegény exem" által lett fizetve). Van autóm is, nem a legújabb de nekünk tökéletes és felretett pénzem is, ha bármi anyagi gond jönne.

Eszem ágában nem lenne összeköltözni semmilyen férfivel akkor sem ha albérletben laknék, nem érne egy kis anyagi segítség többet a gyerekeimnél. Minimum a fél év komoly kapcsolat lenne ami után azt mondanám, hogy próbáljuk meg.

2022. aug. 31. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!