Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinél az volt a válóok hogy a férfi keveset keres,ott a feleség mit tett le az asztalra?
Figyelt kérdés
Nálunk a volt feleségem hétfőtől péntekig dolgozott havi 200 ezret keresett irodában.
Tőlem elvárta 3 műszakban hogy menjek be hétvégén is túlórázni mert neki kevés a 400 ezres fizum.Mert ő nyaralni akarna,meg nagyobb autót,mert a barátnőinek is ez mind meg van.
Mikor mondtam neki hogy dolgozzon ő is többet,menjen gyárba dolgozni azt jobban megfizetik,ki volt akadva,hogy ő irodában akar csak dolgozni.
Összevesztünk elváltunk.
Még azon is megsértődött hogy kiraktam a házamból,mikor ő költözött ide.
Aki elvált ilyen miatt hogy viselte,mi történt?
2022. aug. 30. 10:59
1/15 anonim válasza:
Azt a részt nem hagytad ki a történetből, hogy a teljes háztartást is a nő vitte? Ő főzött? Vagy ezeket hogy osztottátok fel?
2/15 A kérdező kommentje:
Háztartást felesben csináltuk,ha én mosogattam,ő kimosott,vagy fordítva,ha főzött én pl takarítottam vagy fordítva.
2022. aug. 30. 11:03
3/15 A kérdező kommentje:
Gyerek nem volt még jó hogy ilyen nővel nem is vállaltam.
2022. aug. 30. 11:04
4/15 anonim válasza:
Te választottad, ne panaszkodj. Gondolom jól szopott, meg vékony volt, aztán úgy gondoltad, hogy ez ingyé majd jár neked.
5/15 anonim válasza:
Mit kell azon elviselni, hogy kiteszel valakit, akivel nem akarsz együtt élni?
Ha ledobja a terhet, akkor leginkább megkönnyebbül az ember.
6/15 anonim válasza:
És ez volt ugye az egyetlen problémátok. Kétlem.
9/15 anonim válasza:
Nahát, ilyet már nekem is panaszolt el férfi. Aztán itthon elkezdtem számolni. Cigi 60.000, pia 50.000, méregdrága teló hitelre, hobbi, ilyen-olyan előfizetés, magas fenntartású autó és a többi. A végén kijött, hogy kevesebbet ad ténylegesen a kasszába, mint fele annyit kereső ex. Te hogy állsz ezekkel?
10/15 anonim válasza:
Soha nem hallottam ilyenről, hogy a nő az alacsony fizu miatt vált volna el. Valójában ilyenkor a pasi egy elviselhetetlen görcs, akivel pocsék a szex, unalmas a szabadidő, meg egyéb problémák vannak vele, a fizetése meg csak egy ürügy, hogy végre meg lehessen szabadulni tőle és ne mérgezze a nő körül a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!